Menu

Furora Premium tuintegels

De populairste tegel van Tuinvisie is geëvolueerd en nu nog mooier: de Furora 2.0 Premium! Deze tuintegel is de doorontwikkelde versie van de populaire Furora tegel. De Premium versie is - net als zijn voorganger - leverbaar in 60x60 en 50x50 centimeter. De Furora Antraciet 60x60 is op dit moment het meest gewild, maar Furora Grijs en Furora Zilver volgen op de voet. De Furora 2.0 heeft een speciaal verbeterde coating toplaag, waardoor deze tegel nog langer haar fraaie uiterlijk behoudt en je je minder zorgen maakt over schoonmaken.

Furora Premium Tuinvisie tegels 60x60 & 50x50

De Furora tuintegel 2.0 is leverbaar in een vlakke uitvoering die strak afgewerkt is. Deze tegel heeft een geborstelde bovenlaag en is prettig aan de voeten. Kies je de Furora 2.0 Slate (relief) 60x60 Tuinvisie tegel? Dan haal je een robuuste, stoere tegel in huis dankzij de natuurstenen look!

Furora Premium kleuren

De tegeltopper van Tuinvisie is leverbaar in verschillende kleuren, namelijk:

  • Antraciet
  • Zilver
  • Grijs
  • Zand
  • Bruin
  • Grafiet

Deze kleuren zijn leverbaar in zowel de vlakke Furora 2.0 uitvoering als de Furora Slate. De 50x50 cm Furora 2.0 is leverbaar in de kleuren Antraciet en Zilver en is ook 4 centimer dik.

Furora Premium 2.0 tegels

Tuinvisie Furora 2.0 tegels zijn erg populair! Niet heel vreemd, want deze tegeltopper heeft alle eigenschappen die je van een uitstekende tuintegel mag verwachten. Bovendien is deze tegel verkrijgbaar voor een hele scherpe prijs, waardoor de prijs/kwaliteitsverhouding optimaal is. Op Bestratingsmarkt.com vind je de beste kwaliteit met de service die je mag verwachten bij het aanschaffen van een dergelijk kwaliteitsproduct. Kortom: de Furora 2.0 Premium tegels van Tuinvisie zijn een hele waardevolle toevoeging aan je tuin!

Tip bij het leggen van de Furora

Een tip die wij je graag meegeven voor het leggen van de Furora 60x60 en 50x50 centimer: houd voor het mooiste resultaat een minimale voegbreedte van 3 millimeter aan. De Furora 2.0 tegel voeg je in met ons speciaal ontwikkelde Furora 2.0 voegmortel. Dan maak je direct een vuist tegen onkruid!

Vlekken op Furora tegels?

Door de slijtvaste basalt toplaag en de speciale coating is de kans op vlekken op je Furora tegels nihil. Gebruik je ook nog het juiste voegmortel, dan kun je helemaal lang genieten van de prachtige tegels. Onkruid heeft weinig kans en de Furora behoudt bijzonder lang het fraaie uiterlijk. Meer over vlekken op tegels lees je hier!

Furora Premium 2.0 tegels kopen via Bestratingsmarkt.com

Wil je Furora Premium 2.0 tegels kopen? Dat kan eenvoudig en voordelig via Bestratingsmarkt.com. Je vind hieronder ons uitgebreide aanbod van Furora 2.0 tegels. Neem voor meer informatie gerust contact op, zodat je het beste advies krijgt. Bel naar 0578 - 69 19 10 of stuur een e-mail naar verkoop@bestratingsmarkt.com.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- boven €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

Mongolian slate 60 90 rusty € 19,30 € 18,00

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss