Kera Twice 45x90 Slate Griseo

Artikelnummer: 2000843
Artikel 40 van 57
€ 89,95 (inclusief btw)

Excluton Kera Twice terrastegels 45x90 

al vanaf:

Keramiek tegel Excluton Kera Twice langformaat:      

Kera Twice 45x90x5,8 cm Slate Griseo

89,95 per m2

1 cm keramiek 4,8 cm ondertegel van gemalen keramiek en beton

Kleur: Slate Griseo
Afmeting van de Kera Twice tegel:

 45 x 90 x 5,8 cm

Prijs:Per m2 aantal 1 = 1 m2 Kera Twice tuintegels 45x90 cm
Voorraad:Direct leverbaar 

Excluton Kera Twice terrastegels in de maat 45x90 langformaat bestel je eenvoudig op Bestratingsmarkt.com! 

 45 x 90 x 5,8 cm euro 89,95 per m2

 

Excluton sierbestratingKera Twice Slate Griseo 45x90 tuintegel; 

Slate Kera Twice, stoere look door de verschillende structuren die de natuurlijke leisteen uitstraling feilloos benaderen! Slate is een harde, donkergrijze steensoort die veel wordt gebruikt in de bouw, maar ook als materiaakleur voor onze Kera Twice tegels. 

Kera Twice Slate Griseo kun je in vrijwel elke tuin gebruiken! Griseo is een Italiaanse uitdrukking die 'grijs' betekent. Het is een verwijzing naar de kleur grijs en wordt vaak gebruikt om een neutrale of veranderlijke toestand of situatie aan te duiden. Het is ook een goede optie als je een kleur zoekt die veel andere kleuren kan combineren uit ons Kera Twice assortiment!

De Kera Twice tegels bestaan uit twee onlosmakelijke lagen van Italiaans keramiek en Nederlands beton. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verschillende designs. Kera Twice tegels hebben een stroefheid van R11 en zijn zuurbestendig. Vuil, vlekken, mos en algen zijn eenvoudig te verwijderen. Excluton Kera Twice terrastegels zijn zeer geschikt voor verwerking op een zandbed. Kera Twice tegels zijn krasbestendig, kleurvast, direct leverbaar en eenvoudig online te bestellen bij Bestratingsmarkt.com.

Alle Kera Twice tegels hebben een stroefheid van R11 en zijn zuurbestendig! Kera Twice tuintegels: De perfecte keramische tegel voor elk oppervlak! Met de Kera Twice 60x60 tegel kunt u elk oppervlak stijlvol bestraten, of dat nu uw tuin, dakterras of openbare ruimte is. Deze tegel heeft alle eigenschappen die je van een keramische tegel mag verwachten: onderhoudsvriendelijk, vuilwerend, kleur-ondersteunend en het allerhoogste voetcomfort waardoor het extra comfortabel is in de zomer.

Kera Twice Keramische Tegel is een unieke tegel die een perfecte combinatie biedt van stijl, kwaliteit en functionaliteit. Met deze keramische tegel kunnen woningen een stijlvolle en moderne uitstraling krijgen. De tegel heeft een zeer lange levensduur en is zeer bestendig. Deze tegel is daarom perfect voor gebruik in moderne tuinen, luxe tuinen en andere ruimtes in je woning waar je kwaliteit tuintegels mag verwachten. De Kera Twice Keramische Tegel is gemaakt van hoogwaardige Italiaans keramiek en is daardoor ook zeer duurzaam. De tegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor deze tegel geschikt is voor vrijwel elke buitenruimte. Bovendien heeft de tegel een antisliplaag, waardoor deze perfect is voor gebruik in nattere ruimtes. Met Kera Twice Keramische Tegel kunt u uw woning een stijlvolle, moderne en duurzame uitstraling geven.

Langwerpige tegels leggen? Wij geven het beste legadvies! 

Langwerpige tegels kennen in het algemeen kennen vaak een lichte bolling. Deze bolling wordt getoetst en dient binnen bepaalde toleranties te vallen. Die toleranties worden bepaald over een bepaalde afstand. Naarmate het formaat groter wordt kunnen deze waarden verder uiteen lopen. Dat betekent heel concreet dat de uiterste zijden van onze 45x90 tegels een bolling kennen die toegestaan en acceptabel is maar wel gepaard moet gaan met een goed advies.

Zoals gezegd, Een lichte bolling is heel normaal in een langwerpige tegel. Echter het unieke formaat 45x90 vraagt om die reden wel extra aandacht. Door de tegels in een halfsteens verband te leggen komen de meest uiteenlopende waardes dicht bij elkaar te liggen. Dit levert in sommige gevallen een onregelmatig patroon op. Daarom is het beter om de stenen in een 1/3 verband te leggen. Op deze manier komt deze het beste tot zijn recht! 

Specificatie Omschrijving
Leverancier Excluton
Kleur Slate Griseo
Prijs Per m2
Pak inhoud 8,20 m2
Ondertegel Gerecycled keramisch materiaal
Dikte 5,8 cm
Geschikt voor Terras en pad
Verwerken op Standaard zandbed, ideaal!
Geschikt voor dakterras Ja
Aantal varianten 12 verschillende prints per productie

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss