LightPro Eros Hi

Artikelnummer: 214P
Artikel 7 van 12
€ 185,00 (inclusief btw)

Eros Hi staande lamp: Een klassieker met een moderne twist

De Eros Hi van LightPro verenigt klassieke charme met moderne verlichtingstechnologie, ideaal voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in elke buitenruimte. Of u nu sfeerverlichting langs een pad wenst of uw tuinbeplanting wilt accentueren, de Eros Hi biedt de perfecte oplossing.

Belangrijkste Kenmerken:

Toepassing: Geschikt voor borders, terrassen, opritten en paden, de Eros Hi voegt niet alleen esthetiek toe maar ook functionaliteit aan uw buitenruimte.
Afmetingen en materiaal: Met een hoogte van 870 mm en een diameter van 115 mm, vervaardigd uit hoogwaardig glas, staat deze lamp elegant in elke setting.
Kleur en licht: Uitgevoerd in stijlvol zwart, met een filament lichtkleur die een zachte gloed van 280 lumen produceert bij een kleurtemperatuur van 2200 Kelvin, wat resulteert in een warme, uitnodigende atmosfeer.
Energie en duurzaamheid: Energieklasse G, met een IP44-classificatie voor buitengebruik, verzekert langdurige prestaties met een levensduur van 25.000 uur. De lamp is AC/DC compatibel en heeft een kabellengte van 1.2 meter voor gemakkelijke installatie.
Installatie en gebruik: De Eros Hi wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en is ontworpen voor eenvoudige installatie op diverse ondergronden zoals aarde en steen.
Flexibiliteit: Hoewel de lamp niet dimbaar is, biedt het de mogelijkheid om de lichtbron (inclusief) te vervangen, waardoor u de controle behoudt over de sfeer in uw tuin.

Breng uw tuin tot leven met Eros Hi

De Eros Hi is niet zomaar een buitenlamp; het is een stijlvol statement dat functionaliteit combineert met een esthetische flair. Of het nu gaat om een gezellige avond buiten of het veilig navigeren door uw tuin in het donker, de Eros Hi staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en sfeer. Maak uw buitenruimte compleet met deze moderne klassieker en geniet van de perfecte balans tussen licht en stijl.

 

Specificatie Omschrijving
Leverancier LightPro

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss