Oudhollandse zwembadrand 100x40x5 cm Grijs

Artikelnummer: 202615
Artikel 5 van 15
€ 46,00 (inclusief btw)

Oud Hollandse 100x40x5 cm :

Tegels:     

Schellevis Oud Hollandse Tegel grijs

Schellevis Zwembadrand 100x40x5 grijs

Kleur: grijs
Afmetingen:

100x40x5 cm

Prijs:per stuk aantal 1 = 1 zwembadrand 100x40x5
Voorraad:Direct leverbaar 

Schellevis Oud Hollandse zwembadrand grijs 100x40x5

100x40x5 cm  zwembadrand

 

Schellevis® zwembadranden: Naadloze overgang voor luxe zwembaden

Ontdek de Schellevis® zwembadranden op Bestratingsmarkt.com, de perfecte keuze voor het creëren van een naadloze en veilige overgang tussen uw zwembad en terras. Deze zwembadranden, gekenmerkt door hun afgeronde antisliprand, bieden niet alleen luxe en esthetiek, maar zorgen ook voor extra veiligheid rondom uw zwembad.

Belangrijkste kenmerken:
Elegant Design: Met een unieke Schellevis® structuur en een afgeronde binnenhoek, zorgen deze zwembadranden voor een stijlvolle afwerking van elk zwembad.
Veiligheid en duurzaamheid: Slipvast en chloorbestendig, gemaakt met natuurlijke grond- en kleurstoffen, en bestand tegen zowel vorst als strooizout, voor langdurig gebruik.
Nederlands vakmanschap: Het resultaat van een speciaal productieproces dat elke zwembadrand een tijdloos en uniek karakter geeft.

Technische specificaties:
- De Schellevis® zwembadranden zijn precisie-gevormd voor een consistente maatvastheid, met hoge buigsterkte en slijtbestendigheid, geschikt voor diverse klimaten.

Installatiegemak:
- Eenvoudig te installeren met een zichtbare Schellevis® structuur aan alle zijden en een aanbevolen voegbreedte voor optimale stabiliteit en uitstraling.

Kwaliteitsgarantie:
- Schellevis® zwembadranden voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, bevestigd door het NL BSB certificaat, KOMO certificaat / Kiwa K79475, CSC Betonkeurmerk, en NL Greenlabel.

Breng een stukje luxe naar uw buitenruimte met Schellevis® zwembadranden, nu verkrijgbaar op Bestratingsmarkt.com. Perfect voor diegenen die streven naar een hoogwaardige afwerking en veiligheid zonder compromissen.

Specificatie Omschrijving
Leverancier Schellevis
Kleur Grijs

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss