GeoCeramica 120x30x4 Carpenter Mud

Artikelnummer: QMCM54834.GCERA
Artikel 25 van 33
€ 29,45 (inclusief btw)

GeoCeramica tegel stroken MBI

al vanaf:

MBI Keramische terrastegel:      

GeoCeramica Carpenter Mud tegels buiten

€ 29,45 per tegel

GeoCeramica keramiek tegel tuin

Kleur: Carpenter Mud
Afmetingen:120x30 cm keramische toplaag + dranerende stabikorn laag
Prijs:Per tegel aantal 1 = 1 tegel 
Voorraad:Direct leverbaar

MBI keramische tuintegel GeoCeramica Carpenter Mud 120x30 cm 

30x120x4 cm euro 29,45 per tegel

Er gaan 2,78 GeoCeramica tegels Carpenter Mud in 1 m2 van de maat 120x30x4 cm. 

 

Excluton sierbestratingGeoCeramica 120x30 Carpenter Mud, tegels zijn altijd maatvast en te leggen op een zandbed, perfecte voegen door afstandhouders 

Hoe leg ik 120x30 tegels in mijn tuin? 

Leginstructie 120x30cm GeoCeramica ®

Keramische tegels in het algemeen kennen vaak een lichte bolling. Deze bolling wordt getoetst en dient binnen bepaalde toleranties te vallen. Die toleranties worden bepaald over een bepaalde afstand. Naarmate het formaat groter wordt kunnen deze waarden verder uiteen lopen.

Dat betekent heel concreet dat de uiterste zijden van onze 120x30cm tegels een bolling kennen die toegestaan en acceptabel is maar wel gepaard moet gaan met een goed advies. Zoals gezegd, Een lichte bolling is heel normaal in een keramische tegel. Echter het unieke formaat 120x30cm vraagt om die reden wel extra aandacht. Door de tegels in een halfsteens verband te leggen komen de meest uiteenlopende waardes dicht bij elkaar te liggen.

Dit levert in sommige gevallen een onregelmatig patroon op.

Daarom is het beter om de stenen in een 1/3 verband te leggen!

Op deze manier komt deze het beste tot zijn recht!

MBI GeoCeramica 120x30x4 tegels online bestellen tegen de beste prijzen! Uiteraard vraagt uw tuin altijd onderhoud. In de tuin werken wordt ook als ontspannend ervaren. Maar valt het schoonmaken van het terras daar voor u ook onder? Dan is het prettig te weten dat u nu een keuze kunt maken waarvan u zeker geen spijt zult krijgen. Met een terras van GeoCeramica® kiest u voor maximaal gebruiksgemak.

  • Vlek- en zuurbestendig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Hoge stroefheid, ook bij regen

GeoCeramica 120x30 Carpenter Mud tegels zijn duurzaam en blijvend mooi!

GeoCeramica®  staat voor de combinatie van een keramische tegel op een nieuw ontwikkelde Stabikorn®-drager. Keramiek vertegenwoordigt de maximale voordelen in gebruik, Stabikorn® is eenvoudig verwerkbaar en in elke tuin toepasbaar. Keramiek kan ook in elk denkbaar design geproduceerd worden, zonder beperkingen. Een droomterras – dat jaarrond bruikbaar is – wordt hiermee voor iedereen bereikbaar.

  • Krasbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Slijtvaste keramische toplaag
  • Drainerende Stabikorn®-drager
  • Bestand tegen hitte en vorst

De Carpenter variant van GeoCeramica 120x30 

 

Ervaar de schoonheid van een robuuste houten vloer met de innovatieve charme van keramiek in de GeoCeramica® Carpenter tuintegels, nu aangeboden door MBI en verkrijgbaar bij Bestratingsmarkt.com. Deze tegels zijn een ware revolutie voor liefhebbers van zowel natuurlijke schoonheid als technische finesse.

Het ontwerpteam achter de GeoCeramica® Carpenter serie heeft het traditionele materiaal van houten planken zorgvuldig bestudeerd en vertaald naar een houtlook keramische tuintegel. Het resultaat is een product dat de fraaiste kenmerken van hout combineert met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramiek.

Elke tegel in de Carpenter serie toont de elegantie en de kracht van hout in een bijzonder fraaie interpretatie. Deze tegels zijn perfect voor het creëren van een warme, uitnodigende buitenruimte die de natuurlijke esthetiek van hout benadrukt zonder de gebruikelijke zorgen om onderhoud en duurzaamheid.

Kies voor GeoCeramica® Carpenter tegels van Bestratingsmarkt.com voor een unieke en stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Deze tegels zijn ideaal voor iedereen die verlangt naar de authentieke uitstraling van hout, gecombineerd met de praktische voordelen van hoogwaardige keramische tegels.

Op Bestratingsmarkt.com het gehele GeoCeramica MBI assortiment, tegen nog mooiere prijzen! 

Specificatie Omschrijving
Categorie Tuintegels
Leverancier MBI

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss