GeoCeramica Entrée 60x60 Flow Smoke

Artikelnummer: QLCM54732.GCERA
Artikel 8 van 22
€ 27,65 (inclusief btw)

GeoCeramica Entrée tegel MBI:

al vanaf:

MBI Keramische terrastegel:      

GeoCeramica BB stone Flow Smoke

27,65 per tegel

GeoCeramica keramiek tegel tuin

Kleur: BB stone Flow Smoke
Afmetingen:60x60x4 cm keramische toplaag + dranerende stabikorn laag
Prijs:Per tegel aantal 1 = 1 tegel GeoCeramica tegel Flow Smoke
Voorraad:Direct leverbaar

MBI keramische tuintegel GeoCeramica Entrée LINE BB stone Flow Smoke 60x60 cm 

60x60x4 cm euro 27,65 per tegel

Er gaan 2,78 GeoCeramica tegels Entrée line BB stone Flow Smoke in 1 m2. 

 

Excluton sierbestratingDe Flow serie valt binnen de Entree serie en is de instapserie binnen het hoogwaardige GeoCermaica® assortiment. De tegels zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit én design. Echter door een iets geringere toplaag dikte zeer vriendelijk in prijs. Met deze serie kunt u voor een relatief lage prijs toch al genieten van het beproefde GeoCeramica® concept.

Entree serie t.o.v. de normale GeoCeramica serie

De Entree serie van de GeoCeramica is een keramische toplaag 8mm i.p.v. de gewoonlijke Geoceramica deze zijn 10mm. Wat betekent dit voor de kwaliteit en onderhoud van de tegels? Helemaal niets, als de plavuis eenmaal verbonden is met de Stabikorn-onderlaag is het 100% gelijkwaardig aan de andere serie.

MBI GeoCeramica tegel BB stone Flow Smoke online bestellen tegen de beste prijzen! Uiteraard vraagt uw tuin altijd onderhoud. In de tuin werken wordt ook als ontspannend ervaren. Maar valt het schoonmaken van het terras daar voor u ook onder? Dan is het prettig te weten dat u nu een keuze kunt maken waarvan u zeker geen spijt zult krijgen. Met een terras van GeoCeramica® kiest u voor maximaal gebruiksgemak.

  • Vlek- en zuurbestendig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Hoge stroefheid, ook bij regen

GeoCeramica Entrée BB stone Flow Smoke duurzaam en blijvend mooi!

GeoCeramica®  staat voor de combinatie van een keramische tegel op een nieuw ontwikkelde Stabikorn®-drager. Keramiek vertegenwoordigt de maximale voordelen in gebruik, Stabikorn® is eenvoudig verwerkbaar en in elke tuin toepasbaar. Keramiek kan ook in elk denkbaar design geproduceerd worden, zonder beperkingen. Een droomterras – dat jaarrond bruikbaar is – wordt hiermee voor iedereen bereikbaar.

  • Krasbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Slijtvaste keramische toplaag
  • Drainerende Stabikorn®-drager
  • Bestand tegen hitte en vorst

Ervaar de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid met de GeoCeramica® Flow tuintegels, nu verkrijgbaar bij MBI en Bestratingsmarkt.com. Deze tegels zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige Europese kwaliteit en design tegen een toegankelijke prijs.

De GeoCeramica® Flow serie onderscheidt zich door een iets geringere toplaagdikte, waardoor deze tegels een kosteneffectieve optie zijn binnen het beproefde GeoCeramica® concept. Dit maakt de Flow tegels bijzonder aantrekkelijk voor budgetbewuste tuinliefhebbers die niet willen inleveren op stijl en kwaliteit.

Met GeoCeramica® Flow kiest u voor een keramische tuintegel die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit is. Deze tegels zijn ideaal voor het creëren van een stijlvolle en duurzame buitenruimte, zonder dat u een grote investering hoeft te doen. Ze combineren het beste van twee werelden: de esthetische aantrekkelijkheid en de lange levensduur van keramische tegels met een meer toegankelijke prijspunt.

Beschikbaar via Bestratingsmarkt.com, zijn de GeoCeramica® Flow tegels de perfecte keuze voor iedereen die verlangt naar een prachtige tuin die zowel budgetvriendelijk als kwalitatief hoogwaardig is. Kies voor Flow en geniet van een tijdloze uitstraling en duurzaamheid in uw buitenruimte.

Bij Bestratingsmarkt.com is het complete GeoCeramica MBI assortiment verkrijgbaar voor hele aantrekkelijke prijzen!

 

Specificatie Omschrijving
Leverancier MBI
Categorie tuintegels
Pak inhoud 28 tegels Geoceramica per pak
GeoCeramica MBI Flow Smoke
Gewicht per tegel 31,5 KG
Kwaliteit GeoCeramica Nieuw af fabriek A kwaliteit
Verwerking GeoCeramica Direct in het zand

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss