1000 kg Beach pebbles 8-16 mm Black

Artikelnummer: 6000543v1
Artikel 2 van 3
€ 350,00 (inclusief btw)

Beach Pebbles Black :

al vanaf:

Sierkeien Excluton :     

Beach pebbles 8-16 mm

350,00 euro per bigbag 1000 KG

Beach Pebbles 8-16 mm

Kleur: Black
Afmetingen:

8-16 mm per 1000 KG

Prijs:Per 1000 KG
Voorraad:Direct leverbaar 

Beach Pebbles Black Excluton nieuw af fabriek geleverd

8-16 mmeuro 350,00 per 1000 KG

Het aanleggen van een tuinpad, oprit of parkeerplaats met grind is afhankelijk van hoe zwaar de oprit belast gaat worden. Hieronder vindt u aanleginstructies voor verschillende belastingen.

De aanleg van een tuinpad of siertuin met geen of lichte belasting: Het aanleggen van een tuinpad of siertuin is zeer eenvoudig. Om te beginnen zorgt U voor een goede en vlakke ondergrond, dit kan zand of grond zijn. Daarop legt u anti-worteldoek om onkruidgroei tegen te gaan. Op het anti-worteldoek strooit u eenvoudigweg het grind of split. Leg het grind/split ±5 cm dik voor een goede bedekking.

De aanleg van een oprit of parkeerplaats met matig tot zware belasting: Voor de aanleg van een oprit of parkeerplaats waarop bijvoorbeeld auto’s gaan rijden, dient u allereerst een goede fundering aan te leggen om verzakkingen en ongelijkheden na verloop van tijd te voorkomen.

Voor een fundering wordt meestal gebroken puin (ook wel menggranulaat genoemd) gebruikt met een laagdikte van 20-25 cm. Dit geheel wordt aangetrild met een trilplaat. Bovenop het gebroken puin legt u anti-worteldoek. Hierop kunt u eventueel grindplaten leggen voor een betere stabiliteit en drukbelasting en het creëren van een spoorvrije oprit of parkeerplaats. Op het anti-worteldoek of de grindplaten strooit u het grind of split. U heeft zo een zeer onderhoudsarme halfverharding gecreëerd! Hou als laagdikte ±5 cm. aan.

Er zijn diverse formaten grind/split mogelijk voor op een oprit, de maat 8/16 is de standaardmaat en zeer geschikt om met auto’s e.d. op te rijden.

Specificatie Omschrijving
Kleur Black

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss