STREAM SQUARE LED 12V - RVS

Artikelnummer: 213320
Artikel 6 van 8
€ 165,00 (inclusief btw)

Zeer stijlvolle vierkante inbouwspots voor gebruik buitenshuis.

Uitgevoerd in het RVS.

6W

650mA

Wordt geleverd exclusief transformator en kabels.

Stream Square Led

Bij een aansluiting van maximaal 3x 12V armaturen kan volstaan worden met een 20VA transformator. Meer armaturen vereisen een 80VA transformator, daarop kan een timer worden aangesloten. De 150VA transformator is uitgerust met een licht/donker-sensor en een timer.

Stap 1

Bepaal het benodigde aantal wattage en kies daarbij de juiste trafo, eventueel met licht/donker-sensor en timer. Bepaal de lengte van de 12V kabel. Kies de armaturen die passen bij uw lichtplan. Bij elk armatuur wordt een splitconnector geleverd voor het aansluiten.

Stap 2

Plaats de trafo zodanig dat deze met een normale stekker kan worden aangesloten op het 230V lichtnet. Meer armaturen vereisen een 80VA transformator, daarop kan een timer worden aangesloten. Houd bij plaatsing rekening met de eventuele licht/donker-sensor. Sluit de 12V kabel aan op de trafo en leg deze door de tuin, iets onder de oppervlakte.

Stap 3

Plaats de armaturen en sluit deze met de splitconnector aan op de 12V kabel. Liggen armaturen te ver van de 12V kabel, gebruik dan een extra Plug&Play verlengkabel om de 12V kabel te bereiken.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss