Schellevis Zitelement Kubus Carbon 50x50x50

Artikelnummer: 210660
Artikel 3 van 3
€ 126,40 (inclusief btw)

Oud Hollandse 50x50x50 cm: 

Tegels:     

Schellevis Zitelement Kubus Carbon 50x50x50

Schellevis Zitelement Kubus 50x50x50

Kleur: Carbon
Afmetingen:

50x50x50 cm

Prijs:

Aantal 1 = 1x Schellevis Zitelement Kubus Carbon 50x50x50

Voorraad:Direct leverbaar 

Schellevis Oud Hollands Zitelement Kubus Carbon 50x50x50

50x50x50 cm 

 per stuk

*Er gaan 4,00 Schellevis Zitelement Kubus Carbon 50x50x50 in 1 m2
*Gewicht van 1 Kubus: 280 kg

Schellevis® zitelement kubus: Modern rustpunt in elke buitenruimte

Bestratingsmarkt.com presenteert het Schellevis® Zitelement Kubus, een eigentijdse toevoeging aan uw tuin of openbare ruimte die functionaliteit, stijl, en duurzaamheid combineert. Deze kubusvormige zitelementen, vervaardigd met de kwaliteit en vakmanschap waar Schellevis® om bekend staat, bieden een unieke zitoplossing die zowel onderhoudsarm als esthetisch aantrekkelijk is.

Belangrijkste kenmerken:
Uniek design: Met de karakteristieke oud-Hollandse uitstraling en de typische Schellevis® structuur, verrijkt dit zitelement elke buitenomgeving.
Hoogwaardige materialen: Gefabriceerd met natuurlijke grond- en kleurstoffen, is dit zitelement slipvast, bestand tegen vorst en strooizout, en gemaakt om lang mee te gaan.
Veelzijdige toepassing: Ideaal voor zowel privétuinen als openbare ruimtes, biedt het kubusvormige ontwerp een modern rustpunt waar bezoekers kunnen genieten van de omgeving.

Technische specificaties:
Maatvast en sterk: De kubus is ontworpen met precisie in maatvoering en biedt een hoge buigsterkte (≥ 5,0 N/mm^2) voor uitstekende duurzaamheid en stabiliteit.
Milieubewust: Voldoet aan milieuklasse XF4, is voorzien van een slipvastheid van R13, en draagt bij aan duurzame buitenruimtes met minimale impact op het milieu.

Installatiegemak:
- Het zitelement kan geplaatst worden op een optionele sokkel voor een aangepaste zithoogte, waarbij eenvoudige installatie en stabiliteit gegarandeerd zijn dankzij de gedetailleerde verwerkingsvoorschriften.

Kwaliteitsgarantie:
- Elk Schellevis® Zitelement Kubus draagt het NL BSB certificaat, KOMO certificaat / Kiwa K79475, CSC Betonkeurmerk, en NL Greenlabel, wat staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid.

Ontdek nu het Schellevis® Zitelement Kubus op Bestratingsmarkt.com en voeg een stukje moderne, onderhoudsvriendelijke elegantie toe aan uw buitenruimte. Dit zitelement belooft niet alleen comfort, maar ook een langdurige toevoeging aan uw tuin of stadslandschap.

Specificatie Omschrijving
Kleur Carbon

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss