Schellevis Opsluiting Carbon 100x40x7

Artikelnummer: 209750
Artikel 21 van 27
€ 29,40 (inclusief btw)

Oud Hollandse 100x30x5 cm :

Tegels:     

Schellevis Opsluiting Carbon 100x40x7

Schellevis Opsluiting 100x40x7 cm

Kleur: Carbon
Afmetingen:

100x40x7 cm

Prijs:Aantal 1 = 1x Opsluiting 100x40x7 Carbon 
Voorraad:Direct leverbaar 

Schellevis Oud Hollandse Opsluiting Carbon

100x40x7 cm 

per stuk

*Er gaan 2,5 Oud Hollandse Opsluiting 100x40x7 Carbon in 1 m2

*Gewicht van 1 tegel: 61 kg

Schellevis® opsluitbanden: Stevigheid en stijl voor elk tuinproject

Bestratingsmarkt.com biedt nu Schellevis® opsluitbanden, de ideale keuze voor het creëren van een strakke scheiding tussen verharding en groen in uw tuin of buitenruimte. Deze langwerpige betonnen banden zijn ontworpen om verzakking van bestrating te voorkomen en bieden de mogelijkheid om verhoogde borders of afzettingen stijlvol in te richten. 

Kenmerken van Schellevis® opsluitbanden:
Uniek design: Geniet van de karakteristieke Schellevis® structuur met een gladde onderzijde, beschikbaar in diverse afmetingen, diktes, en kleuren.
Multifunctioneel: Door de toevoeging van wapening zijn deze opsluitbanden zowel horizontaal als verticaal te gebruiken, ideaal voor diverse tuinprojecten.
Duurzame materialen: Vervaardigd met natuurlijke grond- en kleurstoffen voor een tijdloos karakter en bestand tegen de elementen, waaronder vorst en strooizout.

Technische specificaties:
- Schellevis® opsluitbanden bieden uitstekende maatvastheid en buigsterkte (≥ 5,0 N/mm^2), zijn slipvast (R13), en voldoen aan de hoogste milieu- en duurzaamheidsnormen (XF4).

Installatie richtlijnen:
- Voor een optimale stabiliteit, volg onze verwerkingsvoorschriften, zoals het aanleggen op een mechanisch verdicht zandbed met afschot. De opsluitbanden zijn eenvoudig te plaatsen met een minimale voeg van 5 millimeter, waarbij een rubberen hamer wordt aanbevolen voor de installatie.

Kwaliteitsgarantie:
- Schellevis® opsluitbanden zijn geproduceerd volgens de Europese norm EN 1339, met het NL BSB certificaat, CE certificering, en het CSC Betonkeurmerk, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig product dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Kies voor Schellevis® opsluitbanden op Bestratingsmarkt.com om uw tuin of buitenruimte te voorzien van een duurzame, stijlvolle afwerking die de tand des tijds zal doorstaan.

Specificatie Omschrijving
Kleur Carbon

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss