Hydroblob D170 met buis

Artikelnummer: 209945
Artikel 4 van 10
€ 158,00 (inclusief btw)

 

Waterplassen zijn verleden tijd met de Hydroblob D170

Geen zin in gedoe met leidingen? Dan is dit de populaire oplossing! De Hydroblob D170 is de ecologische verantwoorde oplossing voor het tegengaan van overtollig regenwater. De Hydroblob is te gebruiken rondom verhardingen bij woningen, bedrijven, garages, opritten, afritten, terras en ga zo maar door.
Het overtollige regenwater wordt over de volledige roosterlengte opgevangen en door de infiltratieblokken gebufferd. Zo wordt het geïnfrilteerd in de bodem. 
Zo is de plaatsing en aansluiting aan het riool overbodig. De plaatsing van de Hydrolob D170 is vrij gemakkelijk.
Wateroverlast zal niet meer optreden! 

Hydroblob D170 gaat overtollig regenwater tegen!

Afmeting Hydrolob D170:120 x 30 x 50 cm
Verwerking:

Met rooster of zonder rooster

Al vanaf:158,- per stuk 

1x Hydroblob D170
Infiltratieblok:100% steenwol met membraan van filterdoek
Absorbering:170 liter ; 94% volume van de put
Draagkracht:

2000 kg p/m2

Contactoppervlak:2,22 m2

 

120 x 30 x 50 cmeuro 158,- p/stuk

Zowel met als zonder rooster te verwerken. Dient het gebruikt te worden onder uw terras of oprit? Dan valt de Hydroblob D170 te verwerken zonder rooster, er is dan op te vullen met grind of met graszoden. 
Het volledige pakket bestaat uit Het infiltratieblok omhuld met een membraan filterdoek, bijpassendemetalen roosters en beugels. Om instromend vuil tegen te gaan zit er een zwart filter onder het rooster. De blokken worden in aansluiting op de verharding ongeveer zo'n 20 cm onder het maaiveld te ingegraven. 

Milieuvriendelijk afkoppelen kan eenvoudig met Hydroblob® Type BD infiltratieblokken met ingebouwde geperforeerde buis. Verbindt het gewenste aantal blokken met elkaar via het ‘Easy click-systeem’ en sluit aan op uw regenpijp. Uw woning is eenvoudig afgekoppeld en u behoudt het regenwater voor uw tuin.

Regenwater loopt nog vaak via de regenpijp van de woning en garage naar de riolering. Dit kan er bij flinke buien voor zorgen dat het rioolstelsel overbelast raakt en wateroverlast veroorzaakt. Voor nieuwbouw is het afkoppelen van de riolering inmiddels verplicht. De regenpijp wordt dan aangesloten op een (ondergrondse) infiltratievoorziening zodat schoon regenwater ter plekke de bodem in kan zakken.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss