GeoCeramica 120x30x4 Weathered Oak Leighfield

Artikelnummer: QMCM54824.GCERA
Artikel 11 van 33
€ 34,85 (inclusief btw)

GeoCeramica keramische tegel MBI:

al vanaf:

MBI Keramische terrastegel:      

GeoCeramica Weathered Oak Leighfield tegels buiten

€ 34,85 per tegel

GeoCeramica keramiek tegel tuin

Kleur: Leighfield 
Afmetingen:120x30x4 cm keramische toplaag + drainerende stabikorn laag
Prijs:Per tegel aantal 1 = 1 tegel GeoCeramica tegel
Voorraad:Direct leverbaar

MBI keramische tuintegel GeoCeramica 120x30x4 Weathered Oak Leighfield 

120x30x4 cm euro 34,85 per tegel

Er gaan 2,78 GeoCeramica tegels Weathered Oak Leighfield  in 1 m2 van de maat 30x120x4 cm. 

GeoCeramica Weathered Oak Leighfield 120x30

Breng de authentieke schoonheid van verweerd hout naar uw buitenruimte met GeoCeramica® Weathered Oak tegels, verkrijgbaar bij Bestratingsmarkt.com. Deze serie biedt een verbluffende gelijkenis met echt hout, inclusief alle karakteristieke noesten, basten en natuurlijke verkleuringen, verenigd in de duurzaamheid van keramische tegels. GeoCeramica® Weathered Oak is de ultieme fusie van natuurlijke esthetiek en technologische vooruitgang, waardoor u kunt genieten van de look van een houten vloer zonder het onderhoud. Kies voor de natuurlijke uitstraling en robuustheid van hout, gecombineerd met de voordelen van keramiek, zoals een lange levensduur en gemakkelijk onderhoud. Verrijk uw tuin of terras met GeoCeramica® Weathered Oak tegels van MBI, nu te ontdekken op Bestratingsmarkt.com.

Met de MBI GeoCeramica 120x30x4 Weathered Oak Leighfield  in je tuin realiseer je een natuurgetrouwe sfeer. Online bestellen voor de beste prijs? Dat kan bij Bestratingsmarkt.com. Uiteraard vraagt je tuin altijd onderhoud, en in de tuin werken wordt ook als ontspannend ervaren. Maar valt het schoonmaken van het terras daar ook voor je onder? Dan is het prettig te weten dat je nu een keuze kunt maken waarvan je zeker geen spijt zult krijgen. Met een terras van GeoCeramica® kies je voor maximaal gebruiksgemak.

  • Vlek- en zuurbestendig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Minder snel groene (gladde) aanslag
  • Hoge stroefheid, ook bij regen

GeoCeramica 120x30x4 Weathered Oak Leighfield duurzaam en blijvend mooi

GeoCeramica® staat voor de combinatie van een keramische tegel op een nieuw ontwikkelde Stabikorn®-drager. Keramiek vertegenwoordigt de maximale voordelen in gebruik, Stabikorn® is eenvoudig verwerkbaar en in elke tuin toepasbaar. Keramiek kan ook in elk denkbaar design geproduceerd worden, zonder beperkingen. Een droomterras – dat jaarrond bruikbaar is – wordt hiermee voor iedereen bereikbaar.

  • Krasbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Slijtvaste keramische toplaag
  • Drainerende Stabikorn®-drager
  • Bestand tegen hitte en vorst

Langwerpige tegels leggen? Wij geven het beste legadvies! 

Langwerpige tegels kennen in het algemeen kennen vaak een lichte bolling. Deze bolling wordt getoetst en dient binnen bepaalde toleranties te vallen. Die toleranties worden bepaald over een bepaalde afstand. Naarmate het formaat groter wordt kunnen deze waarden verder uiteen lopen. Dat betekent heel concreet dat de uiterste zijden van onze 120x30cm tegels een bolling kennen die toegestaan en acceptabel is maar wel gepaard moet gaan met een goed advies.

Zoals gezegd, Een lichte bolling is heel normaal in een langwerpige tegel. Echter het unieke formaat 120x30cm vraagt om die reden wel extra aandacht. Door de tegels in een halfsteens verband te leggen komen de meest uiteenlopende waardes dicht bij elkaar te liggen. Dit levert in sommige gevallen een onregelmatig patroon op. Daarom is het beter om de stenen in een 1/3 verband te leggen. Op deze manier komt deze het beste tot zijn recht! 

Bij Bestratingsmarkt.com is het complete GeoCeramica MBI assortiment verkrijgbaar voor hele aantrekkelijke prijzen!

Specificatie Omschrijving
Leverancier MBI
Categorie tuintegels
Pak inhoud 30 tegels Geoceramica per pak
Kwaliteit GeoCeramica A- Kwaliteit

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss