Kera Twice 60x60 Cerabeton Taupe

Artikelnummer: 2000494
Artikel 5 van 150
€ 69,95 (inclusief btw)

Excluton Kera Twice 60x60 

al vanaf:

Keramiek tegel Excluton:      

Kera Twice 60x60x4,8 cm 

69,95 per m2

1 cm Italiaans keramiek + 3,8 cm Oer Hollands beton 

Kleur: Cerabeton Taupe 
Afmetingen:

 60 x 60 x 4,8 cm

Prijs:Per m2 aantal 1 = 1 m2 Kera Twice Cerabeton Taupe tegels!
Voorraad:Direct leverbaar 

Excluton Kera+ 60x60x4,8 KERA TWICE CERABETON TAUPE

 60 x 60 x 4,8 cm euro 69,95 per m2

 

Excluton sierbestratingCerabeton Kera Twice tegels is een serie stoere keramische tegels door de industriële look en zijn prima te combineren met andere formaten en texturen, ideale keuze tuintegel dus! Taupe is een tint die vaak wordt gebruikt in exterieurs. De kleur is een mengsel van bruin en grijs en is vaak rustig en neutraal. De tint is goed te combineren met andere neutrale kleuren zoals wit en grijs, maar is ook een goede achtergrond voor meer opvallende kleuren. Taupe is een veelzijdige kleur die in veel verschillende soorten interieurs en stijlen kan worden gebruikt. Het is een goede keuze als je een rustige, serene sfeer wilt creëren.

Kera Twice tegels bestaan uit 2 onlosmakelijk verbonden lagen van Italiaans keramiek en Nederlands beton. Kera Twice heeft diverse formaten en talloze designs. Alle Kera Twice tegels hebben een stroefheid van R11 en zijn zuurbestendig. Op Kera Twice tegels zijn vuil, vlekken, mos en algen eenvoudig te verwijderen. De Kera Twice kun je direct op een zandbed verwerken!

De Kera Twice is een keramische tegel met ondertegel van beton en gemalen keramiek! Het ideale van beide werelden, een lichte keramische tegel die gewoon in het zandbed te verwerken is net als een een 'gewone' betontegel.

De Kera Twice Cerabeton Taupe is leverbaar in het formaat 60x60 en weegt slechts 23 KG, ideaal met verwerken maar toch oersterk. De Kera Twice geeft je jarenlang plezier dankzij de krasbestendigheid en kleurvastheid.

Geen duur stabiliserend onderbed, cement of andere zaken nodig: gewoon bestellen en leggen! De Kera Twice is direct leverbaar en je besteld hem eenvoudig online bij Bestratingsmarkt.com voor de beste prijs! 

Specificatie Omschrijving
Leverancier Excluton
Afmeting 60x60x4,8
Prijs Per m2
Pak inhoud 10,08 m2
Ondertegel Gerecycled keramisch materiaal
Dikte 4,8 cm
Geschikt voor Terras en pad
Verwerken op Standaard zandbed, ideaal!
Geschikt voor dakterras Ja

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss