CeramiDrain 60x60x4 Belgium Dark

Artikelnummer: 211490
Artikel 4 van 9
€ 65,00 (inclusief btw)

Dankzij het innovatieve waterbufferingssysteem is de CeramiDrain uniek in z'n soort. Met recht een revolutie te noemen als het gaat om keramische terrastegels!

CeramiDrain Belgium Dark

De CeramiDrain Belgium Dark combineert de positieve eigenschappen van keramische tegels met het verwerkingsgemak van een betontegel. Daarnaast kan het product regenwater onder het terras bufferen, dat vervolgens langzaam weer aan de grond wordt afgegeven (draineren).

Keramische Belgium Dark bovenlaag

De bovenlaag van de Ceramidrain Belgium Dark bestaat uit een keramische tegel van 16 millimeter dik. Keramische tegels zijn duurzaam en amper aan verkleuring onderhevig. Daarnaast zijn ze slijtvast en ongevoelig voor krassen.

Kunststof onderlaag met wateropslagcapaciteit

De kunststof onderlaag heeft een open structuur en een wateropslagcapaciteit van maar liefst 22 liter per m2. Regenwater wordt in deze onderlaag opgevangen en langzaam afgegeven aan de grond.

Ijzersterke gepatenteerde spreidplugverbinding

De twee lagen van de Ceramidrain zitten aan elkaar vast door een ijzersterke, gepatenteerde spreidplugverbinding. De lagen kunnen niet loskomen van elkaar, ook niet met vorst. Dankzij de speciale Plug- & layverbinding schuif je de tegels makkelijk in elkaar en is het leggen van de Ceramidrain Belgium Dark zeer eenvoudig, mede doordat de tegels met 17 kilo per stuk licht in gewicht zijn. Ceramidrain-tegels kun je gewoon verwerken in een drainerend (eventueel stabiliserend) zandbed. Ze hebben een afstandhouder van 3 mm die zorgt voor een optimale afvoer van het water. Je hoeft de tegels niet te voegen, waardoor je opnieuw kosten bespaart!

Uniek waterbuffersysteem met een capaciteit van 24L per m2 met infiltratie gaten voor de ondergrond. De unieke voegen zorgen voor een waterafvoer van 65L per minuut. Hierdoor kan bij een goede drainerende ondergrond tot ca. 80-100L hemelwater per uur per m2 afgevoerd worden (officiële testrapporten zijn beschikbaar).

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss