Linia Palissade 15x15x60 strak Antraciet

Artikelnummer: 7000344v1
Artikel 7 van 151
€ 4,45 (inclusief btw)

Linia strak muurelement

Linia 15x15x60 cm :

al vanaf:

Excluton Palissade:     

 

Linia 15x15x60 strak antraciet

Linia palissade

euro 4,30 per stuk

Linia Palissade

 

Kleur: Zwart strak
Afmetingen:15x15x60 cm
Prijs:Per stuk
Voorraad:Direct leverbaar 

Linia palissade strak antaciet 60 cm 

15x15x60 cm euro 4,30 per stuk

Excluton Linia Af Fabriek A-Kwaliteit  

 

Excluton sierbestrating De linia 15x15x60 van Excluton zijn uitstekend geschikt om een bloembak of perkje te maken in uw tuin. De linia palissade van Excluton zijn strak, functioneel en hebben veel mogelijkheden. De linia's 15x15x60 geven een strak design aan uw tuin.  

Excluton linia's  zijn betonblokken die het mogelijk maken om van uw tuin een verlengstuk van uw huis te maken. Creëer zelf muurtjes, verhogingen of bloembakken door de linia's linea simpelweg te stapelen. Steenlijm tussen de blokken zorgt voor extra stevigheid, maar is geen must. Excluton linia palissade zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Bekijk ons assortiment en bepaal welke muurblokken linea linia's het beste bij u passen.

Excluton Linia blokken zijn gering maatvast er mag een kleine tolerantie in de blokken zitten. Voor muren tot een hoogte van 80cm voldoet een gestabiliseerde ondergrond. Vanaf een hoogte van 80cm is een betonfundering raadzaam voor extra stabiliteit en draagkracht. Linia's zijn door en door geproduceerde betonblokken. Het is niet noodzakelijk, maar wel mooier om de bovenzijde als zichtzijde te verwerken; • Hoe hoger de blokken worden gestapeld, hoe zwaarder ze worden belast, hoe groter de kans op afsplintering. Bestel ruim voldoende blokken, zodat u eventueel meerverbruik (zaagwerk of schade) kunt opvangen met blokken van dezelfde levering.

Linia's 15x15x60 zijn door en door geproduceerde betonblokken. Het is niet noodzakelijk, maar wel mooier om de bovenzijde als zichtzijde te verwerken; • Hoe hoger de blokken worden gestapeld, hoe zwaarder ze worden belast, hoe groter de kans op afsplintering. Bestel ruim voldoende blokken, zodat u eventueel meerverbruik (zaagwerk of schade) kunt opvangen met blokken van dezelfde levering; • Controleer voor verwerking of alle blokken van dezelfde productiedatum zijn; • De verpakking biedt bescherming aan het product, verwijder de verpakking dus kort voordat u begint; • De blokken zijn zorgvuldig samengesteld uit diverse natuurlijke grondstoffen. In deze grondstoffen kunnen tintverschillen voorkomen. Dit betekent dat deze tintverschillen tevens in het eindproduct kunnen voorkomen. Bij gebruik van meerdere pakketten is het raadzaam om blokken uit verschillende pakken zo veel mogelijk door elkaar te gebruiken voor een optimale kleurschakering; • Indien de muur langer is dan 10m, dient deze voorzien te zijn van dilatatievoegen. Ook tussen muren, gevels en pilaren zijn dilatatievoegen nodig; • Indien u blokken zaagt, doe dit dan buiten het werk. Voorkom dan dat spoelwater of zaagstof op het werk komt. Dit is achteraf lastig te verwijderen;

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss