Menu

Klacht Bestratingsmarkt.com

Uiterst tevreden i.p.v. klacht over Bestratingsmarkt.com!

Geen klacht over Bestratingsmarkt.com, maar uiterst tevreden? Dat zijn al onze klanten! Graag felicteren wij u met de aanschaf van uw nieuwe bestrating / tegels. Wij bedanken u voor het vertrouwen dat u in onze organisatie heeft gesteld en zijn pas echt content als u uiterst tevreden bent! 

Bent u onverhoopt niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht over Bestratingsmarkt.com? Laat het ons dan weten, wij lossen het graag samen met u op. Bij Bestratingsmarkt.com staat klanttevredenheid voorop. Wij zijn er dan ook trots op dat klanten ons beoordelen met gemiddeld een 9,1/10! Iedereen is zeer tevreden over onze producten en dienstverlening. Klik hier om de beoordelingen van Bestratingsmarkt.com te bekijken. Hieruit blijkt dat onze servicegerichtheid en stellen wij tevredenheid hoog in het zadel. 

Geen klacht over Bestratingsmarkt.jpg

Geen klacht over Bestratingsmarkt.com!

Ruim 1465 klanten hebben ons beoordeeld via The Feedback Company. Het grote voordeel van The Feedback Company is dat het:

  • Anderen laat weten wat klanten van onze producten en service vinden
  • Anderen helpt bij het maken van hun keuze
  • Ons helpt onze service te verbeteren

Tussen onze beoordelingen staat geen enkele klacht over Bestratingsmarkt.com. Bovendien beveelt 96% van de klanten ons aan en daar zijn wij best een beetje trots op! Klik hier om onze vele beoordelingen te bekijken of laat zelf een beoordeling achter.

Schrijf een beoordeling

Bestratingsmarkt.com biedt de volgende voordelen:

  • Laagste prijsgarantie
  • Levering uit voorraad
  • Snelle levering
  • Netto prijzen inclusief btw! 
  • Uitsluitend A-kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring!

Het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Wij hebben dan ook een grote, trouwe klantenkring door heel Nederland opgebouwd. Daarnaast staat er geen klacht over Bestratingsmarkt.com tussen onze beoordelingen. Om onze dienstverlening te blijven verbeteren vragen wij klanten ons te beoordelen. Klik hier om uw ervaringen met Bestratingsmarkt.com te delen. Zo weten wij wat we goed doen en waar we meer op kunnen focussen. Elke mening telt en we waarderen input enorm. 

Verbeterpunten en suggesties i.p.v. een klacht over Bestratingsmarkt.com?

Heeft u geen klacht over Bestratingsmarkt.com, maar een verbeterpunt of suggestie? Neem dan ook gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0578 - 69 19 10 of een e-mail te sturen naar tips@bestratingsmarkt.com. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en zo nodig onszelf verbeteren. Bovendien zullen wij er alles aan doen om een eventuele klacht over Bestratingsmarkt.com z.s.m. naar 100% tevredenheid op te lossen. 

⌛ DAG-DEAL ⌛

Mongolian slate 60 90 rusty € 19,30 € 18,00

⏳ WOENSDAG-ACTIE 28 JUNI GRATIS OP DE STOEP!

✅ Alléén vandaag: 28/6 GRATIS thuis geleverd boven de €850,-

Vragen? Wij staan klaar!

KIES VOOR ONS✅!

  Laagste prijs garantie

  3 tot 7 werkdagen levering

   25+ jaar ervaring

  Eigen showtuin - 2500 m2

  Klant staat centraal

  Gratis verzending*

INSPIRATIE NODIG? 🎥 !

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel