Klacht Bestratingsmarkt.com

Heb je een klacht over Bestratingsmarkt.com? Dat vinden ook wij erg vervelend. We streven er namelijk naar om al onze klanten 100% tevreden te stellen. Helaas kan er onverhoopt iets misgaan. Neem dan direct contact met ons op, zodat we met een oplossing kunnen komen!

Uiterst tevreden klanten i.p.v. klachten over Bestratingsmarkt.com!

Heb je geen klacht over Bestratingsmarkt.com, maar ben je juist uiterst tevreden? We felicteren je graag met de aanschaf van je nieuwe bestrating/tegels. Bedankt voor het vertrouwen dat je in onze organisatie hebt gesteld en we zijn pas content als jij uiterst tevreden bent! 

Ben je onverhoopt toch niet tevreden over onze dienstverlening of heb je een klacht over Bestratingsmarkt.com? Laat het ons dan weten, zodat we het samen met jou kunnen oplossen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We zijn er dan ook trots op dat klanten ons beoordelen met gemiddeld een 9/10 en maarliefst 96% ons bedrijf aanbeveelt! Onze klanten zijn zeer tevreden over onze producten en dienstverlening. Klik hier om de beoordelingen van Bestratingsmarkt.com te bekijken.

 

Feedback Company

 

Geen klacht over Bestratingsmarkt.com!

Ruim 1743 klanten hebben ons beoordeeld via The Feedback Company. Het grote voordeel van The Feedback Company is dat het:

  • Anderen laat weten wat klanten van onze producten en service vinden
  • Anderen helpt bij het maken van hun keuze
  • Ons helpt onze service te verbeteren

Tussen onze beoordelingen staan vrijwel geen klachten over Bestratingsmarkt.com. Bovendien beveelt 96% van de klanten ons aan en daar zijn wij behoorlijk trots op! Klik hier om onze vele beoordelingen te bekijken of laat zelf een beoordeling achter.

Schrijf een beoordeling

Bestratingsmarkt.com biedt de volgende voordelen:

  • Laagste prijsgarantie
  • Levering uit voorraad
  • Snelle levering
  • Netto prijzen inclusief btw! 
  • Uitsluitend A-kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring!

Het leveren van kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Wij hebben dan ook een grote, trouwe klantenkring door heel Nederland opgebouwd. Daarnaast staat er amper een klacht over Bestratingsmarkt.com tussen onze beoordelingen. Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, vragen wij klanten ons te beoordelen. Klik hier om jouw ervaring met Bestratingsmarkt.com te delen. Zo weten wij wat we goed doen en waarop we meer kunnen focussen. Elke mening telt en we waarderen input enorm. 

Verbeterpunten en suggesties i.p.v. een klacht over Bestratingsmarkt.com?

Heb je niet perse een klacht over Bestratingsmarkt.com, maar eerder een verbeterpunt of suggestie? Neem ook dan graag contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0578 - 69 19 10 of een e-mail te sturen naar tips@bestratingsmarkt.com. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en staan open voor feedback om een verbeteringsslag te maken. Bovendien zullen wij er alles aan doen om een eventuele klacht over Bestratingsmarkt.com z.s.m. naar 100% tevredenheid op te lossen. 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss