🆕Nieuwe Bestrating Excluton 2023

NIEUWE Bestrating 2023!

De allernieuwste hoogwaardige tuinbestrating van 2023 vind je natuurlijk op www.Bestratingsmarkt.com voor hele aantrekkelijke prijzen!

In het nieuwe seizoen zullen we prachtige nieuwe designs en kleuren introduceren binnen de bestaande collecties. Maar ook geheel nieuwe producten maken deel uit van het 2023 tuinassortiment. Daarnaast introduceren we een uniek en competitief formaat tuintegel!

Volledig nieuw 2023 assortiment! Excluton, MBI, TuinVisie, VT Wonen, Michel Oprey & Beisterveld

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en Bestratingsmarkt.com is er helemaal klaar voor. Wij onderscheiden ons met een uniek aanbod van hoogwaardige producten voor vriendelijke prijzen. Ook dit jaar hebben we weer veel innovatieve, trendy en unieke bestratingsproducten kunnen toevoegen in nieuwe maten en kleuren, afkomstig van gerenommeerde en duurzame bestratingsfabrikanten als Excluton, MBI, TuinVisie, VT Wonen, Michel Oprey & Beisterveld en nog veel meer!

VT Wonen tegels in 2023!

Klik hier!
Ze zijn prachtig: de buitentegels van VT Wonen. Hiermee creëer je makkelijk en snel een mooi terras. Dat niet alleen: de terrastegels van VT Wonen zijn ook nog eens kras- en slijtvast, makkelijk schoon te maken, vorstbestendig en kleurvast. Zo kun je nog jarenlang van jouw nieuwe aankoop blijven genieten. Nieuwsgierig? Bij Bestratingsmarkt hebben wij - als officiële dealer - meerdere collecties van VT Wonen in ons assortiment opgenomen, waaronder de buitentegels van Solostone en Piet Boon. Laat je vandaag nog verrassen!

Check hier de nieuwe kleuren van het 2023 assortiment; Urban Atmos SlateUrban Atmos PorfidoUrban Atmos Lavica en Urban Atmos Basalto.

Ook bij de VT Wonen Solostones hebben ze niet stilgezeten! In 2022 zijn er de volgende nieuwe kleuren beschikbaar;
Uni CloudsDark TravertineChateau BlackComposite MixedWavesUnico Antracite en de Unico Sand.

MBI GeoProArte, nieuw in 2023!

Klik hier!
Streef je naar een terras met een uitgesproken karakter en een afwisselend oppervlak? Dan is de GeoProArte Naturals serie een uitstekende overweging. Met de in-het-oog-springende designs geef je jouw tuinterras namelijk een klassieke en elegante uitstraling. De kleur Quartz is een eerbetoon aan het gelijknamige gesteente. Deze versie kent een uitgesproken gevarieerd patroon dat is ontstaan door de grillen van de natuur. Het oppervlak wordt gesierd door kleurschakeringen en fijne aders. Een tegel waar je naar blijft kijken!

In het 2023 assortiment van MBI is de GeoProArte verdeeld in de volgende series;
GeoProArte MBI NaturalsMBI StonesMBI WoodMBI MosaïcMBI ConcertMBI AnticumMBI Tundra en MBI Flowers.

Cloud tegels Excluton 60x60 

Klik hier!
Een volledig nieuwe serie is geïntroduceerd door Excluton voor het 2023 bestratingsseizoen! 
Excluton's Cloud terrastegels zijn verkrijgbaar in maarliefst 9 verschillende topkleuren. De Cloud terrastegel zijn strakke tuintegels die eenvoudig zijn te verwerken.  
Excluton Cloud betontegels zijn niet alleen geschikt voor het terras, maar ook voor looppaden en dakterrassen. De Cloud tegels voor buiten zijn verkrijgbaar in het formaat 60x60x4 cm; van zwart en grijs tot geel en paarse tinten.
Nieuwe populaire kleuren in moderne tuinenn zijn "Corten" of de prachtige "Misto"! Deze Misto kleur deed het in de 60Plus serie ook al erg goed! 
Onze Cloud betontegels zijn duurzaam geproduceerd, zijn stroef, vorstbestendig en eenvoudig in het onderhoud!

De Cloud terrastegels zijn zonder facet afgewerkt, daarom kun je de voegen van deze Cloud tegels voorzien voegmortel, bij voorkeur de King Assistant voegmortel van Excluton. 
Dit bestel je eenvoudig mee met je bestelling!


Cloud tegels zijn geschikt voor het terras en zelfs voor een dakterras. Daarnaast zijn de Cloud tuintegels vrij licht van gewicht, zodat het eenvoudig te verwerken is. Je kunt onze Cloud terrastegels niet aftrillen of gebruiken voor een oprit gezien de tegels 4 cm dik zijn. 

Vele nieuwe uitvoeringen Excluton Kingstones in 2023!

Klik hier!
In 2022 heeft Excluton ervoor gekozen om de Kingstones uit te breiden!
Dit wordt niet enkel gedaan met een paar nieuwe kleuren, ook worden er nieuwe afmetingen geïntroduceerd!
Niet is aangenamer dan op een mooie dag rustig te genieten van en in je eigen tuin. Even wegdromen van alle dagelijkse beslommeringen in een fraai aangelegde tuin, waar het terras sfeervol geïntegreerd is met een mooi groen gazon en prachtige beplanting. In ons assortiment luxe tegels nemen de gloednieuwe Kingstones tegels een geheel eigen plaats in. Dit komt door de uitstraling en superieure kwaliteit van de tegels.
De Kingstones collectie wordt geproduceerd met de allernieuwste productietechnieken, waarbij elk exemplaar wordt voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating.
Voor optimaal tuinplezier mag je zeker niet besparen op de kwaliteit van de materialen.
Speel daarom op zeker en maak je keuze uit dit rijke en uitgebreide Kingstones assortiment. De producten uit deze serie staan garant voor een lange levensduur en topkwaliteit.

De nieuwe afmetingen in het nieuwe jaar betreffen de volgende;
Excluton Kingstones 30 x 30 x 4,5Kingstones 60 x 60 x 4, en de Kingstones 100 x 100 x 6.

In de 2022 uitvoering van de Kingstones zijn er ook vele nieuwe kleuren toegevoegd, ook in de al bestaande varianten, Kingstones 30 x 60 x 4
Kingstones 40 x 80 x 4Kingstones 80 x 80 x 6 en de Kingstones 50 x 100 x 4. Neem zeker even een kijkje! 

Uitbreiding van de Kera Full Body van Excluton

Klik hier!
Excluton heeft gedurende het jaar natuurlijk niet stilgezeten! Ook de Kera Full Body wordt uitgebreid. 
Het is een fraaie, full body keramiek tuintegel die door en door gekleurd is. Het voordeel hiervan is dat de kleur behouden blijft, ook al mocht er onverhoopt een stukje afspringen. De tegel is rechtstreeks in het zandbed te verwerken, maar voor een optimale verwerking adviseert Bestratingsmarkt een kleine hoeveelheid Stabiking te gebruiken. De Kera Full Body is geïnspireerd op authentieke Belgische pleinen, kerken, kloosters en cathedralen.

Nieuw in het assortiment van 2023 zijn de volgende kleuren;
Kera Full Body 60x60x3 SienaLuccaBolzanoFlorenceBrescia en de Milano.

Een moderne goot beschikbaar in verschillende kleuren!

Klik hier!
In 2023 zijn de ACO Garden Euroline Voronoï roosters beschikbaar! Deze roosters hebben een mooi motiefje en dus een speelser effect dan de huidige normale goten.
Het design van onze nieuwe gietijzeren roosters vindt zijn oorsprong in het voronoï-diagram. Dat is een meetkundige manier om oppervlaktes op te delen, waarvan de structuur ook vaak in de natuur voorkomt. Een mooi voorbeeld zijn de vlekken op de vacht van een giraf. Het voronoï-design heeft dus een erg natuurlijke en organische uitstraling. Ook in de architectuur en kunstwereld valt het voronoï-patroon erg in de smaak.
Getuige daarvan zijn de talloze varianten op gebouwen, meubels, juwelen…
Niet alleen zijn onze nieuwe Voronoïroosters dus stevig genoeg om er met de auto over te rijden, ze zijn ook nog eens een streling voor het oog.
Ideaal voor de meerwaardezoeker!

Ook uitbreidingen voor aan de wand in 2023!

Klik hier!
Pareti Naturali is een uniek, robuust en elegant product dat meteen een wowfactor geeft aan uw muur of gevel.
Door de verscheidenheid aan soorten en afwerkingen is de Pareti Naturali collectie voor iedere smaak geschikt.
Een groot voordeel is de eenvoudige verwerking voor zowel binnen- als buitenshuis.
De muurstenen van Michel Oprey & Beisterveld zijn zeer mooi in combinatie met verschillende soorten materialen als hout, staal of stucwerk.
Voor het plaatsen van de Pareti Naturali producten adviseren wij de speciale lijm en voegmaterialen van Pareti Naturali.

De verwerking van de Muurstenen is te doen met Pareti Naturali Flexlijm 25kg in combinatie met Pareti Naturali Voegmiddel White 25kg, of natuurlijk in een ander gewenste kleur!

De uitblinker voor het nieuwe seizoen is de Pareti Naturali Brick Manchester Tamesis. Een Engels design met een strakke afwerking!

Nieuwe verlichting voor de tuin 2023!

Klik hier!
De tuinverlichtingsspecialist InLite heeft ook niet stilgezeten. In het nieuwe assortiment voor 2022 hebben ze een uitbreiding gedaan van de verlichting voor in de tuin. Dit maal zijn er nieuwe ledstrips toegevoegd.
Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van EVO FLEX.
De magie van deze lijnverlichting zit in de flexibiliteit van het product, waardoor deze in elke gewenste vorm te gebruiken is.
Of je een strakke tuin met rechte lijnen hebt of veel organische vormen, EVO FLEX past!
Overdag zie je het armatuur niet, maar in de avond creëert het een buitengewoon bijzondere sfeer die zowel artistiek als functioneel is.
De In Lite EVO FLEX Ledstrip is te verkrijgen in 1,2 of 3 meter lang en eenvoudig te verwerken!

PRO 5 cm Massief Keramische tegels

Klik hier!
Bestratingsmarkt introduceert PRO5. 5 cm massief keramiek voor middelzware en zware belasting zoals een oprit. Deze tegels bieden vele toepassingsmogelijkheden zoals zwembadranden, traptreden, vijver- en afdekranden met de PRO5 geprinte lange zijkant. De PRO5 is door de geprinte zijkant ook als band te gebruiken. Let op: niet elk formaat beschikt over de geprinte zijkanten. De PRO5 is beschikbaar in diverse formaten, 20x40, 40x60 en 60x60! Massief keramische tegels hebben een zeer hoge druksterkte en zijn allemaal voorzien van R11, hierdoor zijn ze stroef bij nat weer en worden ze niet glad. PRO5 keramische tegels zijn kleurvast, krasvrij en onderhoudsarm. Deze unieke dikte is net nieuw op de markt. 
De PRO5 tegel keramiek 5 cm Collabassa, een echte uitblinker! Deze is ook verkrijgbaar met geprinte zijkanten voor een mooi uiterlijk!

MBI Citta Klimata tegels 

Klik hier!
Op www.Bestratingsmarkt.com staat het gehele assortiment van MBI Citta Klimata tegels.
De tegels zijn te verkrijgen in 2 soorten afmetingen en 2 soorten kleuren. Zoals de naam al verklapt zijn de Citta Klimata tegels goed voor het milieu.

De verschillende varianten zijn de Citta Klimata 60x40x10 Cannobio60x40x10 Milano60x60x10 Cannobio en de 60x60x10 Milano.

MBI Ceramic Walling

Klik hier!
Nieuw in het 2022 assortiment van ons! De Ceramic Walling van MBI de Steenmeesters.
Maarliefst 10 verschillende soorten verkrijgbaar in het assortiment Ceramic Walling van MBI. In verschillende afmetingen en verschillende kleuren te verkrijgen. De Ceramic Walling van de fabrikant MBI is te verkrijgen in 16x40, 16x42, 16x28+11 cm. Verder is er de keuze te maken uit een aantal kleuren;
Beige, Grey, Mix, Antracite, Travertino Storm, Ocean Mix Quarzite en Ocean Ardesia.

MBI Timberstone

Klik hier!
Hier stopt het niet! In 2022 heeft MBI nog gezorgd voor de Timberstones. Een erg realistische houtlook, maar dan gewoon van beton!
Erg mooi voor de verwerking als bijvoorbeeld stapsteen in uw tuin.
Er zijn 5 verschillende soorten MBI Timberstones beschikbaar;
Timberstone Plank 67,5x22,5x5 DriftwoodTimberstone Plank 90x22,5x5 DriftwoodTimberstone Tegel 22,5x22,5x5 DriftwoodTimberstone Stapsteen Driftwood en de Timberstone Stapsteen Coppice Brown.

MBI Geoklinker Plus zonder facet

Klik hier!
Het succes van onze MBI GeoKlinkers is goed te merken. Daarom heeft MBI nu ook besloten de populaire GeoKlinker zonder facet te produceren.
Deze super strakke Geoklinker is in verschillende kleuren te verkrijgen. Een handzame klinker in een brede range aan populaire kleurstellingen.
Hiermee kunt u een mooi overgang of samenhang tussen uw MBI sierbestrating creëren. Uitgevoerd met beschermingsfactor 25, dus ook nog eens onderhoudsvriendelijker dan standaard klinkers! 
Dankzij deze dimensies komt de GeoSteen® kleurenrange vol tot zijn recht. Nu al een klassieker!

De nieuwe klinkers zonder facet van MBI zijn zowel te verkijgen als in waalformaat als dikformaat.

Nieuwe kleuren Estetico Vlak 60x60

Klik hier!
Deze super mooie tuintegel Estetico, wordt gemaakt op een steenpers. Hierdoor is de Estetico super goed uitgehard en erg duurzaam. De Estetico tuintegels zijn uitgebreide met drie nieuwe kleuren voor het 2022 seizoen! De Estetico tegel 60x60x4 Verde vlak Met Facetde Spark en de Peanut!
De Estetico staat in iedere tuin en is een echte eyecatcher. De Estetico Tuinvisie tuintegels kunnen direct in het zand worden verwerkt en kunt u super netjes leggen. Wilt u een kwalitatief goed terras, zonder veel onderhoud en opzoek naar een duurzame betontegel welke lang meegaat?
Ga dan voor onze Estetico 60x60 tuintegel! 

Nieuwe kleuren Ambiento Tuintegel 60x60x5

Klik hier!
De nieuwe tuintegel Ambiento is een super mooie toevoeging in ons Tuinvisie tuintegel assortiment.
De Ambiento is gloednieuw in ons assortiment en de tegel is 5 cm dik. Met de Ambiento hebben we een moderne tegel toegevoegd aan ons assortiment.
De Ambiento Tuinvisie tegel, naast kleurpigmenten, voorzien van kleurechte natuurlijke mineralen, waardoor het product langer kleur behoudt.
De beschermlaag zorgt ervoor dat het product eenvoudig schoon te maken is en weinig onderhoud vergt.
Door de speciale nabehandeling is de tegel uiterst comfortabel om met blote voeten te overlopen.
Voor het 2022 seizoen zijn er twee nieuwe kleuren geïntroduceerd. De Ambiento Beach tuin tegel 60x60 en de Ambiento Wave tuin tegel 60x60.

Uitbreiding van de Furora Premium tuintegels

Klik hier!
Deze tuintegels van Tuinvisie sluiten perfect aan op de trends van het moment. De tegels zijn groot van formaat (60x60 cm), onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste basalt toplaag. Tip: houd voor het mooiste resultaat een voegbreedte aan van 3 mm. bij het leggen van de Furora 60x60 en 50x50 centimeter. Voeg de Furora tegels in met de bijbehorende Furora 2.0 voegmortel, om onkruid beter te voorkomen.
De nieuwe uibreidingen voor het 2022 seizoen betreffen de volgende varianten;
Furora Premium 60x60 Lagune vlakFurora Premium 60x60 klei vlakFurora Premium 60x60 Lagune vlak Met Facet en de Furora Premium Line 60x60 Lagune.

Maarliefst zes nieuwe kleuren Axenta tuintegel 60x60

Klik hier!
Het zijn kwalitatief hoogwaardige terrastegels. De tuintegels zijn onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste basalt toplaag.
Ze wegen ongeveer 33 kg per stuk en zijn groot van formaat, namelijk: 60x60x4 cm.
Met de Axenta plata vlak Noir maak je van jouw terras een bijzondere plek om te genieten.
Niet alleen deze zomer, maar ook in de toekomst. Door de uitstekende kwaliteit kun je er jaren van genieten!
Voor het 2022 seizoen heeft TuinVisie deze serie uitgebreid met maarliefst 6 nieuwe kleuren;
Axenta Premium plata facet Silver/Noir 60x60Silver/GrisNoir / BrunoSilver / GrisSilver / NoirNoir Bruno.

Een nieuwe variant Oud Hollands, trapezium!

Klik hier!
Schellevis Oud Hollandse tegel Oudhollandse Schellevis tegel trapezium 120x60/30x8 cm.
De Oud Hollandse tegels uit de Schellevis fabriek hebben een design uitstraling. Gebruikt door zowel tuin- als woningarchitecten.
Geroemd om de robuuste, maar toch strakke uitstraling.
Dankzij de behandeling met bescherming is de Schellevis Oud Hollandse tegel ook vuil-, mos- en algenwerend en zeer eenvoudig te reinigen! 
De nieuwe trapezium is te verkrijgen in het antraciet en in het grijs!

Kleurenuitbreiding van de Ceramiton tegels

Klik hier!
De in totaal 3 cm tegels zijn samengesteld uit een 1 cm keramische gerectificeerde terrastegel en een onderlaag van 2 cm beton.
Hierdoor worden de gunstige eigenschappen van een keramische tegel gecombineerd met het verwerkingsgemak van een betontegel.
De Ceramiton tegels zijn voorzien van afstandhouders waardoor verwerken nog eenvoudiger wordt. De keramiek op de Ceramiton tegel komt uit Italië; met een modern design, maatvast en gerectificeerd is de tegel ideaal voor iedereen die lang van een terras wil genieten zonder daar veel inspanningen voor te hoeven verrichten.
Keramiek is immers eenvoudig schoon te maken en heeft veel minder last van verkleuren onder invloed van UV. Kortom: Ceramiton is de oplossing voor iedereen die gaat voor een keramische tegel maar wel het verwerkingsgemak van beton wil.
In 2022 is het assortiment uitgebreid met maarliefst drie nieuwe kleuren;
Ceramiton 60x60x3 cm Concreto greyConcreto antra en de Petalo.

Nieuwe kleuren in het Cerasolid assortiment

Klik hier!
Deze tegels bestaan uit 3 centimeter keramiek en kunnen rechtstreeks in het zand gelegd worden.
Vanzelfsprekend heeft deze serie keramische tegels de voordelen die andere keramische tegels ook hebben:
ze zijn kleurvast, bestendig tegen krassen en slijten en ook nog eens uiterst eenvoudig te reinigen. 
In het 2022 seizoen zijn er maarliefst 7 nieuwe varianten geïntroduceerd TuinVisie;

Cerasolid keramische Tegel 60x60x3 Mojave mudDecor Old FarmMojave stone en de Mojave sand.
In de afmeting 120x40 zijn er ook drie nieuwe soorten geïntroduceerd;
Cerasolid keramische Tegel Driftwood grigio 120x40dark brown en de Driftwood brown.

Nieuwe varianten Keramische tegels 2 cm van TuinVisie

Klik hier!
De Italiaanse tegels van keramiek zijn elegant en van topkwaliteit in het keramische segment.
De tegels zijn in veel kleuren te verkrijgen en zijn zeer geschikt voor het terras, de tegels zijn gerectificeerd wat er voor zorgt dat deze mooi op elkaar aansluiten. Tegels zijn ook geschikt voor op het dakterras en hebben nog veel meer eigenschappen zoals vorstbestendigheid.
De keramische tegels van tunvisie zijn eenvoudig te onderhouden en hebben een verminderde kans op kalkuitbloei.
Daarnaast zijn de tegels ook nog eens fijn voor het voetcomfort en zijn deze vuilwerend!

In het 2022 seizoen is er een uitbreiding geweest van maarliefst 2 nieuwe 60x60 varianten;
Toledo Keramische TegelBuffalo Keramische Tegel en de Austin Keramische Tegel.

Volledig nieuw Refin Outdoor 2 cm keramiek

Klik hier!
Outdoor 2 cm is het assortiment tegels met een dikte van 20 mm dat specifiek is ontwikkeld voor externe toepassingen.
Als resultaat van Refins research op het gebied van outdoor-producten, verzekert Outdoor 2 cm een hoge bestendigheid tegen belastingen en spanningen en kunnen de producten worden gelegd op een verhoogde ondervloer, traditioneel worden vastgelijmd op een ondervloer of droog worden gelegd op zand, grind en gras. Hiermee bewijst het zich als een perfecte, praktische en veelzijdige oplossing voor de realisatie van buitenvloeren.

Een echte uitblinker! De Refin Outdoor 2.0 90x90x2 cm Risseu Chiaro met een mooi kiezel patroon erbij. Volledig keramiek van 2 cm dik. 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss