Sorteer op
 • 60Plus Soft Comfort 60x60x6 Grezzo
  60Plus Soft Comfort 60x60x6 Grezzo
  € 41,95
 • 60Plus Soft Comfort 60x60x6 Nero
  60Plus Soft Comfort 60x60x6 Nero
  € 41,95
 • Tremico 60x60x6 oud bont
  Tremico 60x60x6 oud bont
  € 24,95
 • Tremico 60x60x6 Zeeuws Bont
  Tremico 60x60x6 Zeeuws Bont
  € 24,95

Goedkope sierbestrating Genemuiden

Op zoek naar goedkope sierbestrating in de buurt van Genemuiden? Bij ons vind je een uitgebreid aanbod bestrating. Van bekende merken, zoals: Excluton, Tuinvisie, Kijlstra en Bylandt. Van klassieke tot moderne tuinen, bij ons vind je bestrating in de juiste stijl. Kom langs in onze showtuin of bekijk ons assortiment eenvoudig online.

Bestrating voor kleine tuinen

Heb je een kleine tuin? Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar denk groot bij het inrichten van een kleine tuin. Wanneer je kiest voor onze grote en goedkope sierbestrating in de regio Genemuiden creëer je eenvoudig een ruimtelijk effect. Maak daarbij gebruik van één kleurenpallet, zodat de kleuren elkaar aanvullen. Door te kiezen voor lichte kleuren lijkt je tuin groter.

Bestrating voor grote tuinen

Heb je een grote tuin? Mix en match er dan op los met onze verschillende soorten sierbestrating in de buurt van Genemuiden. Bovendien kun je een groot oppervlakte aan tegels ‘breken’ door middel van grind of zand. Zo creëer je eenvoudig een beach look in je tuin. Je maakt het strandgevoel compleet door te werken met zachte, blauwgrijs tinten zoals de kleur van de zee.

Diverse legverbanden

Jouw goedkope bestrating in Genemuiden kun je in diverse legverbanden leggen. Welk legverband is jouw favoriet? Halfsteensverband, wildverband, blokverband, elleboogverband, keperverband, molenwiekverband en banenverband. Het zijn een aantal voorbeelden. Denk goed na over het legverband van je tuintegels. Een legverband bepaalt niet alleen de uitstraling van je bestrating, maar ook de stevigheid. De stevigheid van je stenen speelt een belangrijke rol bij bijvoorbeeld het bestraten van je oprit.

Goedkope sierbestrating in de regio Genemuiden kopen?

Wil je goedkope sierbestrating in de buurt van Genemuiden kopen? Bestratingsmarkt.com verkoopt bestrating in verschillende soorten, kleuren en maten. Wat je wensen ook zijn, voor ieder budget hebben wij geschikte bestrating. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via info@bestratingsmarkt.com of 0578 69 19 10. Wil je onze bestrating liever eerst bekijken? Kom dan eens langs in onze showtuin en onze medewerkers helpen je graag verder. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor goedkope sierbestrating in Genemuiden.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss