Menu

Geef onkruid geen kans!

Worteldoek per m2

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 1,29 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Worteldoek  

al vanaf:

Worteldoek:      

per m2 anti onkruid doek  

1,29 per m2

Zwart

Kleur:  Zwart
Prijs: Per m2 aantal 1 = 1 m2 
Voorraad: Direct leverbaar 

Worteldoek online bestellen per m2 op www.bestratingsmarkt.com

Excluton sierbestrating Gronddoek worteldoek is de perfecte ondergrond voor gras, kunstgras, grind of split. Door het gronddoek worteldoek heeft onkruid van onderaf nauwelijks kans. Water wordt uiteraard wel doorgelaten. Verkrijgbaar op Bestratingsmarkt.com per m2 ! 

Gronddoek is ideaal om te gebruiken wanneer u grind of split gaat leggen. Ook voor het leggen van tegels wordt gronddoek gebruik. Het gronddoek voorkomt onkruid, maar zorgt er tevens voor dat grind en split niet kan wegzakken in de ondergrond.

In vochtige periodes zullen onkruidzaadjes ontkiemen wanneer ze terecht komen op de grindverharding. Dit is zeker het geval bij kalkhoudende gesteentes. Door het plaatsen van anti-worteldoek onder het grind of split zal worteling bemoeilijkt worden. Dit heeft als gevolg dat de wortels van onkruiden zich hoofdzakelijk in de grind- of splitlaag zullen concentreren wat verwijderen een stuk makkelijker maakt.

Aangezien het anti-worteldoek perfect waterdoorlatend is, zullen veel onkruiden tijdens een droge periode al snel een gebrek aan water vertonen, waardoor het merendeel vanzelf zal uitdrogen en afsterven. De overblijvende onkruiden kunnen gemakkelijk verwijderd worden doordat de wortels zich nauwelijks kunnen vastzetten in een grindbodem.

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2018 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss