Geef onkruid geen kans!

Worteldoek per m2

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 1,39 (inclusief btw)

Worteldoek  

al vanaf:

Worteldoek:      

per m2 anti onkruid doek  

€ 1,39 per m2

Zwart

Kleur: Zwart
Prijs:Per m2 aantal 1 = 1 m2 
Voorraad:Direct leverbaar 

Worteldoek online bestellen per m2 op www.bestratingsmarkt.com

Excluton sierbestrating Worteldoek (ook wel gronddoek genoemd) is een ideale ondergrond voor gras, kunstgras, grind en split. Dankzij het worteldoek heeft onkruid van onderaf vrijwel geen kans. Water wordt daarentegen wel doorgelaten. Verkrijgbaar op Bestratingsmarkt.com per m2!

Ideaal bij grind en split

Gronddoek is ideaal om te gebruiken als je grind of split gaat leggen. Het wordt echter ook gebruikt voor het leggen van tegels. Het worteldoek/gronddoek voorkomt onkruid en zorgt ervoor dat grind en split niet in de ondergrond kunnen wegzakken.

Pakt worteling aan

In vochtige periodes kunnen onkruidzaadjes ontkiemen als ze terecht komen op de grindverharding. Hiervan is onder meer sprake bij kalkhoudende gesteentes. Door anti-worteldoek onder het grind of split te plaatsen, wordt worteling een stuk lastiger. Hierdoor concentreren de wortels van onkruiden zich voornamelijk in de grind- of splitlaag waardoor verwijderen een stuk makkelijker is.

Waterdoorlatend waardoor onkruid uitdroogt

Toch is het anti-worteldoek waterdoorlatend waardoor er geen water in blijft liggen. Veel onkruiden krijgen daarom tijdens een droge periode al snel een gebrek aan water. Het merendeel droogt dus vanzelf uit en sterft af. De overblijvende onkruiden kun je eenvoudig verwijderen, want de wortels kunnen zich amper vastzetten in een grindbodem.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss