Ceranova tegels

MO-B beschikt nu over het gehele CeraNova keramische tegels assortiment! 

Deze prachtige kwaliteitskeramiek leveren wij in prachtige eigen MO-B ( Michel Oprey & Beisterveld ) designs in zowel 1, 2, als 3 cm dik.  Al deze CeraNova keramische tegels kunnen hierdoor naadloos worden gecombineerd voor binnenshuis en tuin projecten.  Dit concept voor buiten en binnen vormt een prachtige aanvulling op onze huidige Ceramaxx collecties.

De voordelen van onze nieuwe CeraNova tegels op een rijtje

- Verwerking in zand of split Stabilisatie of in de monokorn met onze CeraNova 3 cm keramische tegels 

- Meerdere soorten voegen mogelijk

- Onze 3 cm CeraNonva tegels zijn zelfs geschikt voor opritten

- Stroef en veilig: R11

- Enorme draagkracht

- In vele maten verkrijgbaar, voor zowel binnen als buiten! 

Keramische tegels CeraNova MO-B bestel je op Bestratingsmarkt.com! 

Voor een luxe en onderhoudsarm terras kies je voor keramische tegels, ook dat heeft MO-B in het totaalassortiment sierbestrating. Bij een specialist zoals Bestratingsmarkt.com ben je aan het juiste adres! Wij hebben een gevarieerd aanbod van hoogwaardig keramiek, waaronder nu ook de gehele CeraNova serie van MO-B. De keramische tegels CeraNova zijn slijtvast, krasvast en makkelijk schoon te maken. De tegels van onze CeraNova keramische serie zijn van hoogwaardig design én kwaliteit. Met de CeraNova serie kun je keramische tegels van binnen naar buiten leggen, aangezien de gehele serie in 1, 2 en 3 cm dik beschikbaar is.  Wij, Bestratingsmarkt.com hanteren online het buitenassortiment in 3 cm, maar hebben natuurlijk de CeraNova ook in 1 en 2 cm beschikbaar!  

Dit is een product dat voornamelijk uit zand en klei bestaat. Hier worden tegels van gemaakt welke worden voorzien van een extra laag die ter bescherming tegen vuil dient. Ook geeft deze laag de tegels een mooie glans. Door nieuwe technologieën zijn er producten op de markt gekomen waar wij volledig achter staan. Onze keramische tegels voldoen zowel aan onze kwalitatieve als esthetische eisen. Keramische tegels CeraNova zijn kleurecht, zuur- en chemicaliënbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Een simpele poetsbeurt laat uw tegels weer als nieuw uitzien. Daarnaast zijn deze tegels zeer duurzaam, het uiterlijk zal in de loop der tijd niet of nauwelijks veranderen. Dankzij de nieuwe technologieën is het mogelijk keramische tegels dezelfde look als natuursteen, beton, hout en meer te geven. 

Sorteer op

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss