Michel Oprey & Beisterveld Keramische Tegels

Dé perfecte keramische tegels van 3 cm dik op www.Bestratingsmarkt.com!

Op www.Bestratingsmarkt.com zijn de mooiste keramische tegels te vinden. Check het assortiment en vind uw ideale tuintegel!

De Antique Blue

Kalksteen is een zogenaamd afzettingsgesteente of sedimentgesteente en ontstaat door erosie en afzetting van kalk over een zeer lange periode. Tijdens deze periode verdicht het pakket zich tot een compacte massa, waardoor het als bouwproduct geschikt wordt. Kalksteen kenmerkt zich door prachtige kleuren, structuren en aders en is relatief makkelijk bewerkbaar. Hardsteen en travertin behoren ook tot de familie van de kalkstenen. Marmer is een metamorfe variant van kalksteen en heeft daardoor vergelijkbare eigenschappen. Kenmerkend voor marmers is echter de kristallijne structuur, de translucentie en het ontbreken van fossielen en stylolieten. Alle kalkstenen hebben als eigenschap dat ze niet zuurbestendig zijn, in de buitentoepassingen enigszins verbleken en een beperkte krasbestendigheid hebben.

Bij deze natuursteen soort moet u rekening houden met een behoorlijke natuurlijke variatie in kleur, textuur of structuur binnen een partij en daarom ook tussen verschillende partijen. Wij adviseren daarom van dit product de beschikbare voorraad vooraf bij ons te inspecteren en ook de geleverde partij voor verwerking te controleren. Na verwerking zijn reclamaties op uiterlijke kenmerken niet meer mogelijk.

De Travertin 

Travertin is een zoetwaterkalksteen met zeer karakteristieke gaatjes. Travertin kan men in 2 richtingen zagen, waardoor er een heel ander verschijningsbeeld ontstaat. De outdoor collectie is zogenaamd “cross-cut” waardoor het patroon wolkig is en niet met een lijn structuur. De typische gaatjes ontstaan doordat plantjes en mossen tijdens het ontstaansproces van de steen bedekt worden door nieuwe lagen kalk. Hierdoor sterven ze af en laten een gaatje achter. Omdat de gaatjes relatief groot zijn, zal bevroren water niet leiden tot vorstschade.

Keramiek in verschillende afmetingen 3 cm dik

De Keramische tegels van Mo-b zijn te verkrijgen in de volgende afmetingen;

 • 60 x 60 x 3 cm
 • 80 x 80 x 3 cm
 • 100 x 50 x 3 cm

 

Sorteer op
 • Antique Blue Light Soft Finish 60x60x3
  Antique Blue Light Soft Finish 60x60x3
  € 90,55
 • Antique Blue Light Soft Finish 80x80x3
  Antique Blue Light Soft Finish 80x80x3
  € 116,75
 • Antique Blue Light Soft Finish 100x50x3
  Antique Blue Light Soft Finish 100x50x3
  € 103,20
 • Travertin Ivory Cream 60x60x3
  Travertin Ivory Cream 60x60x3
  € 89,55
 • Travertin Scabas 60x60x3
  Travertin Scabas 60x60x3
  € 95,55

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss