Menu

Kera Connect 60x60x4 tegel

Kera Connect tegel Excluton 60x60x4 cm tuintegel! 

Nieuw in het Kera + assortiment van Excluton, Kera Connect. De Kera connect is een in elkaar klikbare tegel in de kleuren Granito black, serena antraciet en mixed grey. Kera connect is een nieuwe methode om eenvoudig keramische tegels in een zandbed te leggen! 

Kera connect 60x60 Excluton online bestellen? Bestratingsmarkt.com online het best en goedkoopst!

In navolging op de Kera Quite Light kunnen wij vanaf dit jaar ook Kera Connect leveren. De Kera Connect wordt als een soort puzzelstuk, zonder dat u hierbij hoeft na te denken, gelegd en is exclusief bij ons verkrijgbaar! Omdat duurzaamheid en innovatie voor ons belangrijke items zijn, hebben wij deze samengebracht wat heeft geresulteerd in dit unieke product. Leverbaar in fancy kleuren en topkwaliteit keramiek. 

Excluton sierbestratingKera + Connect Serena antraciet is een 4 keramische tegel met innovatief klik systeem! U klikt de Kera CONNECT eenvoudig in elkaar en met deze oersterke kera + 60x60x4 Connect verbinding creeert u een prachtig terras. De Connect tegel is leverbaar in diverse kleuren en zijn slijt en krasvast. De Kera + Connect 60x60x4 cm is nieuw op de markt, en direct een hit!

De waterhuishouding in onze leefomgeving is al lange tijd, terecht, speerpunt van onze overheid. In samenwerking met diverse partijen die zich richten op het verbeteren van onze leefomgeving en onze waterhuishouding hebben wij de Kera Connect ontwikkeld. Een keramische tegel verlijmd op gerecycled materiaal met, wanner verwerkt in uw tuin onzichtbare kanalen die hemelwater naar de ondergrond leiden zodat de waterhuishouding in uw tuin optimaal is. Uiteraard hebben wij dit zeer milieuvriendelijke product voorzien van hoogwaardige keramische tegels in prachtige kleuren: niet alleen zeer functioneel en praktisch in het gebruik maar ook nog eens mooi om naar te kijken!

 • Kera Connect 60x60x4 Granito black tegel
  Kera Connect 60x60x4 Granito black tegel
  € 59,95
 • Kera Connect 60x60x4 Serena antraciet tegel
  Kera Connect 60x60x4 Serena antraciet tegel
  € 59,95
 • Kera Connect 60x60x4 Mixed grey tegel
  Kera Connect 60x60x4 Mixed grey tegel
  € 59,95

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ DONDERDAG-ACTIE 22 JUNI GRATIS OP DE STOEP!

✅ Alléén vandaag: 22/6 GRATIS thuis geleverd boven de €850,-

Vragen? Wij staan klaar!

KIES VOOR ONS✅!

  Laagste prijs garantie

  3 tot 7 werkdagen levering

   25+ jaar ervaring

  Eigen showtuin - 2500 m2

  Klant staat centraal

  Gratis verzending*

INSPIRATIE NODIG? 🎥 !

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel