Menu
Sorteer op
 • Plage Biaritz 70x70x4 cm tegel
  Plage Biaritz 70x70x4 cm tegel
  € 29,95
 • Plage Mimizan 70x70x4 cm tegel
  Plage Mimizan 70x70x4 cm tegel
 • Plage Antibes 70x70x4 cm tegel
  Plage Antibes 70x70x4 cm tegel
 • Plage Nice 70x70x4 cm tegel
  Plage Nice 70x70x4 cm tegel
 • Plage Cannes 70x70x4 cm tegel
  Plage Cannes 70x70x4 cm tegel
 • Uitverkocht!

  Plage Frejus 70x70x4 cm tegel
  Plage Frejus 70x70x4 cm tegel

Goedkope Plage tegels kopen

Ben je op zoek naar goedkope Plage tegels? In de webshop en in de showtuin van Bestratingsmarkt.com koop je de Plage tegel 60x60x4 cm voor een voordelige prijs. Deze tuintegels zijn een nieuwe variant van de bekende fabrikant Excluton. Het design uit de jaren sevienties is in een modern jasje gestoken, en met succes! Daardoor kenmerkt de Plage tegel zich als een authentieke en hoogwaardige tuintegel. Bekijk snel de producten onder deze tekst, of lees verder voor meer informatie over de Plage tegels.

Plage tegel kopen in verschillende kleuren

De Plage tegel hebben wij in 2016 nieuw in ons assortiment opgenomen. Hierbij hebben wij drie verschillende kleuren geselecteerd. Dit zijn de kleuren Nice, Cannes en Frejus. Deze Plage tegels zijn ontworpen door top interieurdesigners in Milaan, New York en Ibiza. In fabelachtige woningen lieten zij een glimp zien van de trend voor de komende jaren. Deze trend kenmerkt zich in de producten uit de natuur die verwerk zijn in het interieur en exterieur. In dat plaatje passen onze uitgewassen Plage kiezeltegels uitstekend! Deze tuintegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 60x60 cm. De tegel is 4 cm dik.

De voordelen van Bestratingsmarkt.com

Kies je voor Bestratingsmarkt.com? Dan kies je voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze werkwijze onderscheid zich namelijk in een aantal punten. Zo voorzien onze ervaren medewerkers je graag van een vakkundig advies. Daarnaast staan wij voor de hoogste kwaliteit en bieden wij de beste service die je je maar kunt wensen. En om je zo goed mogelijk te helpen, is onze klantenservice 24/7 actief. Dit zorgt voor 100% tevredenheid onder onze klanten. Mede daarom is Bestratingsmarkt.com zo'n goed adres voor goedkope Plage tegels!

Bestel nu je goedkope Plage tegels!

Wil je goedkope Plage tegels kopen? Hieronder vind je een overzicht van de drie verschillende kleuren. Deze tegels zijn op voorraad en daardoor direct leverbaar! Heb je vragen, of twijfel je over een van onze producten? Dan voorzien wij je graag van deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op via 06 203 242 76 of stuur een mailtje naar klantenservice@bestratingsmarkt.com. Wij zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen bij de aankoop van je Plage tegel!

Excluton sierbestrating De Plage tegel Excluton 60x60cm kenmerkt zich in de hoge kwaliteit en de duurzame structuur. De verschillende kleuren Nice, Cannes en Frejus bestel je online het goedkoopst bij Bestratingsmarkt.com! 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2019 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss