Menu

Terras tegels Tuinvisie

Terrastegels van Tuinvisie kun je eenvoudig online bestellen op Bestratingsmarkt.com voor hele scherpe prijzen. Uit voorraad leverbaar en snel bij huis!

Tuinvisie tuin en terrastegels kopen

Wij hebben alle tuintegels van Tuinvisie opgenomen in ons assortiment. De Tuinvisie tegels kun je bestellen voor de beste prijs online en dan worden deze snel thuis bezorgd. Ons assortiment bestaat uit alle Tuinvisie tuintegels waaronder:

Excluton sierbestrating Nieuw in het assortiment: Trento 60x60

De Tuinvisie Trento is nieuw in het assortiment van TuinVisie. Verkrijgbaar in het formaat 60x60x4. De tegel voelt zich thuis in ieder terras, is duurzaam en robuust. Kies uit 6 fantastische aardetint kleuren!

Estetico tuintegel 60x60 

Deze tegeltopper van Tuinvisie is verkrijgbaar in de maat 60x60. De Estico is net nieuw en wordt super goed ontvangen. Deze tuintegel is levebaar in 6 kleuren. 3 mooie diepe effen kleuren en 3 genuanceerde kleuren. De Estetico is uit voorraad leverbaar en kan binnen een paar dagen bij u thuis worden geleverd! Estetico tegels zijn onderhoudsarm en zeer duurzaam! Pit Black Estetico tegel, steel en Estetico Magma zijn momenteel de populairste kleuren! 

Intensa Tuinvisie tuintegel 60x60

Gloednieuw in ons Tuinvisie assortiment, Intensa Tuinvisie terrastegels! Geprezen door zijn mooie kleuren en kwaliteit. De Intensa tuintegels zijn leverbaar in het formaat 60x60 cm en zijn 4 cm dik. De Intensa wordt gemaakt op een tegelpers, waardoor de kwaliteit van deze tuintegel uitmuntend te noemen is! De Intensa tuintegels zijn verkrijgbaar in 6 kleuren van lichtgrijs naar antraciet en alles wat hier tussen zit! 

Furora tegels

Tuinvisie Furora tegels zijn verkrijgbaar in Furora vlak en Furora slate, de vlakke variant heeft een glad oppervlak en Furora slate is een tegel met een mooie structuur.

Axenta tuintegels

Nieuw op Bestratingsmarkt.com zijn de Axenta tuin tegels van Tuinvisie. Deze genuanceerde tegels zijn groot van formaat, 60x60x4 cm en zeer onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste, basalt toplaag.

Retrico terrastegels

Retrico betontegels zijn sterke tegels met een moderne uitstraling en zijn 6 cm dik. De Retrico tegels zijn voorzien van een beschermende deklaag. Deze tuintegels Retrico hebben een lange levensduur en ook de kleuren blijven prachtig. Retrico tegels zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen strak tegen elkaar worden gelegd.

Mystico tuintegels 60x60

Mystico Washed Tuinvisie tegels zijn voorzien van een beschermlaag. Mystico tegels 60x60 zijn fijn uitgewassen en hebben een kleurechte deklaag. Mystico tuintegels zijn onderhoudsvriendelijk, kleurvast en krasvast. 

Tremico tuintegels Tuinvisie 

Onze Tuinvisie Tremico tuintegels zijn voorzien van een speciale deklaag met facet en zijn geschikt voor het leggen van paden, terrassen, opritten en pleinen. Tremico stenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals porfier, graniet en basalt. Deze bestrating is slijtvast, mooi van kleur en ook minder gevoelig voor vervuiling.

CeramiDrain tuintegels

De CeramiDrain Tuinvisie tuintegels zijn innovatieve tegels van keramiek met een gepattenteerd systeem. Dankzij de unieke samenstelling heeft de tegel een bijzonder sterke waterafvoerende werking die het regenwater opvangt en laat infiltreren in de grond. 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

ā³ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

āŒ› DAG-DEAL āŒ›

Brickwall 30 zwart ā‚¬ 1,95 ā‚¬ 1,75

ā³ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

Ā© 2011 - 2019 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss