Menu

Nieuwe Bestrating Excluton NOVEMBER 2017

Excluton nieuwe bestrating en tuintegels NOVEMBER 2017 online bestellen!

NOVITEITEN Excluton 2017

Pizarra tegel Excluton

De Pizarra tuin tegel Mondo X van Excluton is een onderhoudsvriendelijke tuintegel van beton met een leisteen natuursteen look. De Pizarra tegel voor in de tuin is voorzien van een Xummum coating waardoor mos, algen en vuil vrijwel geen hebben! En door de lichte structuur van de tegels aan de bovenzijde hebben ze een eigentijds karakter. 

Fuego tegel Excluton

De Fuego tuintegel van Excluton is al lange tijd de best verkochte tegel met UV coating. En dat is niet voor niets! Met de tuin tegel Fuego Excluton kun je tijdens de heerlijke zomerdagen wel heel makkelijk genieten van je tuin. Hij is namelijk hartstikke onderhoudsvriendelijk. Dankzij de hoogwaardige en duurzame UV coating blijft het fraaie uiterlijk van de tegel namelijk uitstekend behouden. Regelmatig dweilen volstaat al! De Fuegotegel is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs en aubergine, waarbij de Fuego antraciet zich uitstekend leent voor gebruik in grote oppervlaktes.

Excluton is een van de meest toonaangevende betonproducenten in Nederland. Zij verbetert en innoveert dan ook voortdurend haar bestrating en tegels. Ook in 2017 komt Excluton weer met een geheel nieuw assortiment bestrating en tuintegels. Bekijk hieronder het overzicht van het nieuwe Excluton assortiment:

  • Flamestone tegel Mondo X. Prachtige tuintegels, nu ook verkrijgbaar in de afmeting 70x70 cm. In 2017 is dit hét paradepaardje van Excluton. Deze terrastegels staan bekend als duurzame tegels en hebben een xummum bescherming. Heel populair bij architecten en hoveniers!
  • Plage tegel 60x60. Deze goedkope Plage tegels van Excluton zijn in 2017 gloednieuw aan ons assortiment toegevoegd. Deze tegels staan nu al bekend om het prachtige design met invloeden uit de zeventiger jaren. Koop deze tuintegels in de kleur Nice, Cannes of Frejus.
  • Noviton tegel 60x60. Een andere nieuwe topper van Excluton is de goedkope Noviton tegel. Deze tegel staat bekend om de uitstekende en slijtvaste kwaliteit. Noviton is dan ook dé tegel van de hoogste kwaliteit die we je anno 2017 kunnen bieden!
  • 60Plus 40x80. De 60plus serie is al jarenlang verkrijgbaar bij Bestratingsmarkt.com en is dus een van de vaste toppers. In 2017 hebben wij een geheel nieuwe maat toegevoegd aan de tuintegel-wereld. Het gaat hier om de maat: 40x80x4 cm. De tuintegels in dit trendy formaat kun je bij ons kopen in de kleuren naturel Brunello, naturel Nero, naturel Grigio en naturel Giallo.
  • 60Plus 30x60x5. De geroemde 60Plus serie is dit jaar uitgebreid met de afmeting 30x60x5 cm. De tuintegel is 5 cm dik en is voorzien van een slijtvaste deklaag. Dankzij de extra Xummum bescherming behouden deze tegels erg lang hun prachtige look.
  • Optimum tegel 70x70. We hebben ons hoogwaardige assortiment aan Optimum tegels dit jaar uitgebreid met de unieke maat 70x70x3 cm. Deze maat vind je nergens anders dan bij Excluton! De Optimum tegel 70x70 is te verkrijgen in de kleuren Silver en Graphite.
  • Oprit bestrating. Bij Bestratingsmarkt.com ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten (nieuwe) oprit bestrating. Onze nieuwe opritsteen van Excluton kan hierin niet ontbreken! Deze bestrating is 8cm dik en daardoor zeer geschikt voor je oprit. De nieuwe oprit stenen van Excluton zijn verkrijgbaar in de kleuren Icy Blue, Indian Summer, Imperial Black en Desert Brown! 

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om direct de producten te bekijken!

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- boven €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

Brickwall 30 zwart € 1,95 € 1,75

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- boven €850,-

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss