Menu

Nieuwe Bestrating Excluton FEBRUARI 2018

Excluton is een van de meest toonaangevende betonproducenten in Nederland. Zij verbetert en innoveert dan ook voortdurend haar bestrating en tegels. Ook in 2018 komt Excluton weer met een geheel nieuw assortiment bestrating en tuintegels. Bekijk hieronder het overzicht van het nieuwe Excluton assortiment.

Excluton nieuwe bestrating en tuintegels FEBRUARI 2018 online bestellen!

 

NOVITEITEN Excluton 2018

Optimum Decora 60x60

We hebben ons hoogwaardige assortiment aan Optimum tegels dit jaar uitgebreid met de Decora 60x60. Deze betontegel is uiterst duurzaam en doordat na de productie het motief erin gestraald is, blijft de tegel bijzonder lang mooi. De Optimum tegel 60x60 is te verkrijgen in de kleuren Silver en Graphite met bloemmotief en boogmotief.

Pizarra tegel Excluton

De Pizarra tuin tegel Mondo X van Excluton is een onderhoudsvriendelijke tuintegel van beton met een leisteen natuursteen look. De Pizarra tegel voor in de tuin is voorzien van een Xummum coating, waardoor mos, algen en vuil vrijwel geen kans maken! En door de lichte structuur van de tegels aan de bovenzijde hebben ze een eigentijds karakter. 

Fuego tegel Excluton

De Fuego tuintegel van Excluton is al lange tijd de best verkochte tegel met UV coating. En dat is niet voor niets! Met de tuin tegel Fuego Excluton kun je tijdens de heerlijke zomerdagen wel heel makkelijk genieten van je tuin. Hij is namelijk hartstikke onderhoudsvriendelijk. Dankzij de hoogwaardige en duurzame UV coating blijft het fraaie uiterlijk van de tegel namelijk uitstekend behouden. Regelmatig dweilen volstaat al! De Fuegotegel is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs en aubergine, waarbij de Fuego antraciet zich uitstekend leent voor gebruik in grote oppervlaktes.

Flamestone tegel Mondo X

De Flamestone tegel Mondo X is een prachtige tuintegel, nu ook verkrijgbaar in de afmeting 70x70 cm. In 2018 is dit hét paradepaardje van Excluton. Deze terrastegels staan bekend als duurzame tegels en hebben een xummum bescherming. Heel populair bij architecten en hoveniers!

Noviton tegel 60x60

Een andere nieuwe topper van Excluton is de goedkope Noviton tegel. Deze tegel staat bekend om de uitstekende en slijtvaste kwaliteit. Noviton is dan ook dé tegel van de hoogste kwaliteit die we je anno 2018 kunnen bieden!

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om direct de producten te bekijken!

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2018 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss