Menu
Sorteer op
 • Romano Punto visgraat Grezzo 8x8x40 cm
  Romano Punto visgraat Grezzo 8x8x40 cm
  ā‚¬ 34,95
 • Romano Punto visgraat Nero 8x8x40 cm
  Romano Punto visgraat Nero 8x8x40 cm
  ā‚¬ 34,95
 • Romano Punto visgraat Grigio 8x8x40 cm
  Romano Punto visgraat Grigio 8x8x40 cm
  ā‚¬ 34,95

Nieuwe Bestrating Excluton DECEMBER 2019

De aller allernieuwste hoogwaardige tuinbestrating van 2019 vind je natuurlijk op Bestratingsmarkt.com voor hele aantrekkelijke prijzen!

Nieuwe tuinbestrating van 2019: Excluton, Tuinvisie & MBI

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en Bestratingsmarkt.com is er helemaal klaar voor. Wij onderscheiden ons met een uniek aanbod van hoogwaardige producten voor vriendelijke prijzen. Ook dit jaar hebben we weer veel innovatieve, trendy en unieke bestratingsproducten kunnen toevoegen in nieuwe maten en kleuren, afkomstig van gerenommeerde en duurzame bestratingsfabrikanten als Excluton, Tuinvisie, MBI en Michel Oprey & Beisterveld!

Nieuwe Excluton bestrating van 2019

Excluton is een van de meest toonaangevende betonproducenten in Nederland. Zij verbetert en innoveert dan ook voortdurend haar bestrating en tegels. Ook in 2019 komt Excluton weer met een geheel nieuw assortiment bestrating en tuintegels. Bekijk hieronder het overzicht van het nieuwe Excluton assortiment.

De nieuwe Excluton tuintegels op een rijtje:

Optimum Decora 60x60

We hebben ons hoogwaardige assortiment aan Optimum tegels dit jaar uitgebreid met de Decora 60x60. Deze betontegel is uiterst duurzaam en doordat na de productie het motief erin gestraald is, blijft de tegel bijzonder lang mooi. De Optimum tegel 60x60 is te verkrijgen in de kleuren Silver en Graphite met bloemmotief en boogmotief.

Pizarra tegel Excluton

De Pizarra tuin tegel Mondo X van Excluton is een onderhoudsvriendelijke tuintegel van beton met een leisteen natuursteen look. De Pizarra tegel voor in de tuin is voorzien van een Xummum coating, waardoor mos, algen en vuil vrijwel geen kans maken! En door de lichte structuur van de tegels aan de bovenzijde hebben ze een eigentijds karakter. 

Fuego tegel Excluton

De Fuego tuintegel van Excluton is al lange tijd de best verkochte tegel met UV coating. En dat is niet voor niets! Met de tuin tegel Fuego Excluton kun je tijdens de heerlijke zomerdagen wel heel makkelijk genieten van je tuin. Hij is namelijk hartstikke onderhoudsvriendelijk. Dankzij de hoogwaardige en duurzame UV coating blijft het fraaie uiterlijk van de tegel namelijk uitstekend behouden. Regelmatig dweilen volstaat al! De Fuegotegel is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs en aubergine, waarbij de Fuego antraciet zich uitstekend leent voor gebruik in grote oppervlaktes.

Noviton tegel

Een andere topper van Excluton is de voordelige Noviton tegel. Deze tegel staat bekend om de uitstekende en slijtvaste kwaliteit. Noviton is dan ook dé tegel van de hoogste kwaliteit die we je anno 2019 kunnen bieden. De Noviton is nu ook leverbaar in de nieuwe afmetingen 100x100 en 60x120. Bovendien is er een scala aan nieuwe, fraaie kleuren voor de 60x60x4, zoals BetonArt Blue, Lotus en Ibiza. De Noviton is daarnaast voortaan voorzien van een mini-facetrandje, zodat randschade nog beter voorkomen wordt!

Kera Twice

De Kera Twice werd na twee jaar testen geïntroduceerd in 2016 als oplossing voor de arbeidsintensieve en dure verwerking van keramische tuintegels van 2 cm dikte. Inmiddels is deze tegel uitgegroeid tot een ware terrastopper! Kera Twice combineert een betonnen tegel met daarop een keramische tuintegel van 1 centimeter dik, oftewel het beste van twee werelden! Voor het jaar 2019 is er een nieuwe afmeting verkrijgbaar naast de reeds populaire 60x60x4 en 30x60x4: de Kera Twice 45x90x5,8.

Multistone 65x20x12 stapelsteen

De Multistone 65x20x12 is een multifunctionele stapelsteen die je kunt toepassen voor verschillende doeleinden. Je kunt de Multistone gebruiken als bestrating, maar kunt ook een tuinelement, traptrede of plantenbak stapelen. De Multistone stapelsteen is kleurecht en voorzien van een facetrand waarmee ranschade voorkomen wordt. Met verdichte bovenkant en verkrijgbaar in de kleuren Grezzo, Gris en Nero.

 

Nieuwe TuinVisie bestrating van 2019

Trento

De Trento van TuinVisie belooft een succesvolle serie te worden. Met deze moderne tegel onderstreep je ruimte en laat je je tuin groeien. Maak nu je tuin groots met het vlakke en moderne design van de Trento. Elk oppervlak oogt groter dan ooit tevoren. En dankzij het kleine rafelige randje is de moderne look helemaal af. De tuintegel ziet er daarnaast niet alleen maar bijzonder fraai uit, hij is ook erg praktisch. Dankzij de vlakheid van de Trento staat elke stoel- en tafelpoot op een stevige ondergrond. Ook blijft de tegel lange tijd in uitstekende staat dankzij de duurzame coating. Tenslotte geniet je van een aangenaam footcomfort wanneer je er met blote voeten overheen loopt.

De overige nieuwe Tuinvisie tuintegels op een rijtje:

 

Nieuwe MBI bestrating van 2019

GeoCeramica

De succesvolle GeoCeramica® die op ingenieuze wijze keramiek combineert met beton krijgt waardevolle toevoegingen aan het assortiment. Zo is er bijvoorbeeld een luxueus GeoCeramica formaat van 120x60x4 toegevoegd, onder meer in de kleuren Taupe, Cotto en Grey die onderdeel uitmaken van de serie Chateux die geïnspireerd is op klassieke kastelen en landhuizen. Daarnaast volgen in het formaat 60x60x4 de kleuren Industrial Dark en Natural Grey de industriële betontrend op. Bekijk de productpagina van GeoCeramica en ontdek alle nieuwe uitvoeringen!

De overige noviteiten in ons MBI assortiment op een rijtje:

 

Nieuwe Michel Oprey & Beisterveld bestrating van 2019

Ceramaxx

De Ceramaxx van Michel Oprey & Beisterveld is een compleet nieuwe collectie van keramische tegels van maarliefst 3 centimeter dik. Mede mogelijk gemaakt door technologische innovaties! Dezelfde eigenschappen als 2 cm. dikke tegels, maar de Ceramaxx kan ook 'los' verwerkt worden. Verkrijgbaar in fraaie desings dankzij de revolutie in digitale druktechnieken.

Meer noviteiten van Michel Oprey & Beisterveld:

 

Nieuwe Wienerberger bestrating van 2019

Wienerberger streeft ernaar voorop te lopen in de ontwikkeling van en de omgang met keramische bestratingsmaterialen. Voor het tuinseizoen van 2019 introduceert Wienerberger 2 nieuwe fraaie kleuren:

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

ā³ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

āŒ› DAG-DEAL āŒ›

Strackstone+ 21x7x8cm oker ā‚¬ 25,95 ā‚¬ 24,95

ā³ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

Ā© 2011 - 2019 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss