Nieuwe Bestrating Excluton 2021

De aller allernieuwste hoogwaardige tuinbestrating van 2021 vind je natuurlijk op Bestratingsmarkt.com voor hele aantrekkelijke prijzen!

Nieuwe tuinbestrating van 2021: Excluton, Tuinvisie & MBI

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en Bestratingsmarkt.com is er helemaal klaar voor. Wij onderscheiden ons met een uniek aanbod van hoogwaardige producten voor vriendelijke prijzen. Ook dit jaar hebben we weer veel innovatieve, trendy en unieke bestratingsproducten kunnen toevoegen in nieuwe maten en kleuren, afkomstig van gerenommeerde en duurzame bestratingsfabrikanten als Excluton, Tuinvisie, MBI en Michel Oprey & Beisterveld!

In 2021 zijn wij een officiële VT wonen dealer

U kent het wel van tv!
Ze zijn prachtig: de buitentegels van VT Wonen. Hiermee creëer je makkelijk en snel een mooi terras.
Dat niet alleen: de terrastegels van VT Wonen zijn ook nog eens kras- en slijtvast, makkelijk schoon te maken, vorstbestendig en kleurvast.
Zo kun je nog jarenlang van jouw nieuwe aankoop blijven genieten. Nieuwsgierig?
Bij Bestratingsmarkt hebben wij - als officiële dealer - meerdere collecties van VT Wonen in ons assortiment opgenomen, waaronder de buitentegels van Solostone en Piet Boon. Laat je vandaag nog verrassen!

Nieuwe Excluton bestrating van 2021

Excluton is een van de meest toonaangevende betonproducenten in Nederland. Zij verbetert en innoveert dan ook voortdurend haar bestrating en tegels. Ook in 2021 komt Excluton weer met een geheel nieuw assortiment bestrating en tuintegels. Bekijk hieronder het overzicht van het nieuwe Excluton assortiment.

De nieuwe Excluton tuintegels op een rijtje:

Kera Full Body Excluton!

Het exclusieve assoriment van de Full Body keramische tegels van 3 centimeter dik, zal je versteld doen staan op het gebied van uitstraling, gebruiksgemak en onderhousdvriendelijkheid!

Deze prachtige Kera Full Body tegels hebben de volgende kenmerkeigenschappen: Stroefheid R11, Kleurvast, Krasvast, Minder snel groene aanslag, Onderhoudsvriendelijk, Slijtvast, Vlekbestendig, Vorstbestendig en Zuurbestendig!

De nieuwe soorten van 2021 betreffen de Kera Full Body 60x60x3 Henegouwen, Lyon, Paris, Nice, Hasselt, Knokke, Kortrijk, Leuven en Luik!

Neem zeker even een kijkje bij de Kera Full Body van Excluton!

Noviton Tegel!

De Noviton Design siertegels zijn geproduceerd met de nieuwste technieken en voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating. De Noviton tegels zijn vorstbestendig, eenvoudig in onderhoud en duurzaam! Dankzij deze eigenschappen rondom de Noviton tegel zorgt dit voor langdurig plezier van uw tegel!

Bij de Noviton siertegels hebben ze niet stil gezeten en in 2021 zijn er de volgende nieuwe kleuren;

Noviton Tegel 60x60 Mount Elgon, Mount Guna, Mount Kenya, Mount Meru, Mount Tahat en Mount Moroto!

Neem zeker even een kijkje bij de Noviton tegels van Excluton!

Kera Twice

De gouden combinatie!
Doordat Kera Twice minimaal 5 centimeter dik is en voldoende gewicht heeft, kan Kera Twice verwerkt worden op een standaard zandbed. Hierdoor is de Keratwice vele malen eenvoudiger te verwerken dan een 2 centimeter dikke keramische tegel!

In 2021 zijn er veel verschillende nieuwe kleuren verkrijgbaar!
De Keratwice 60x60x5 Cerabeton Crayon, Gold, Flower, Flower Base, Patron en de Paduc Silver.

Bekijk ons gehele assortiment Kera Twice en bekijk welke tegel bij u past!
 

Terrastegel+ 60x60

Terrastegel+ van Excluton, Terrastegel Plus, vriendelijke prijs, super kwaliteit! Nieuw is onze Terrastegel+ de vernieuwde tuintegel van Excluton. De terrastegel+ is doorontwikkeld op de zeer populaire terrastegel van Excluton welke 2 jaar geleden voor het eerst op de markt is gekomen. De terrastegel Plus 60x60 overtreft alle verwachtingen! Deze lijn blinkt uit in zijn prijs-kwaliteitverhouding. De terras serie+ is geïmpregneerd en heeft daardoor een eerste bescherming tegen invloeden van buitenaf.
De terrastegel+ serie is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te verwerken!

In 2021 is Lucca de nieuwe kleur! Neem zeker even een kijkje in het gehele assortiment terrastegel+!

Kingstones!

Volledig nieuw in het 2021 assortiment! De Kingstones worden geproduceerd met de allernieuwste productietechnieken, waarbij elk exemplaar wordt voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating. De Kingstones staan garant voor een lange levensduur en topkwaliteit!  De Kingstones zijn te verkrijgen in 4 verschillende formaten. Namelijk in 30x60x4 cm, 40x80x4 cm, 50x100x4 cm en 80x80x6 cm.

De Kingstones zijn beschikbaar in de kleuren Chevron, Lyon, Nice & Paris en volledig nieuw in het 2021 assortiment!

Linia Excellence!

Volledig nieuw in het 2021 assortiment! Bij de Linia Excellence zijn er verschillende patronen. Namelijk de Linia Excellence Banda & Vento. In deze 2 producten is een groot verschil te zien, namelijk het patroon.
De Banda variant heeft een recht patroon. De Vento variant heeft een diagonaal patroon. Met de Linia Excellence Wave zijn veel verschillende ontwerpen te realiseren. Door de speciale vormen ervan zijn vele ontwerpen te maken.
Kijk voor meer informatie op de productpagina!

Nieuw Split 2021!

In het assortiment van 2021 kan het split niet ontbreken! Voor dit jaar zijn de Baltic Grey 8 - 16 mm, Dolomiet split 8 - 16 mm, Gletsjer grind 8 - 16 mm en de Italian Mix 10 - 20 mm. Het split wordt aangeboden per Bigbag van 1000 kg! Kijk voor meer informatie op de productpagina.

Kijk naar ons gehele assortiment split en zoek naar uw wensen!

Multistone 65x20x12 stapelsteen

De Multistone 65x20x12 is een multifunctionele stapelsteen die je kunt toepassen voor verschillende doeleinden. Je kunt de Multistone gebruiken als bestrating, maar kunt ook een tuinelement, traptrede of plantenbak stapelen. De Multistone stapelsteen is kleurecht en voorzien van een facetrand waarmee ranschade voorkomen wordt. Met verdichte bovenkant en verkrijgbaar in de kleuren Grezzo, Gris en Nero.

 Stapelblok Lusso Stretto 28x28x14

Nieuw stapelblok van top fabriek Excluton, de Lusso Stretto in de maat 28x28x14 cm. Eenvoudig stapelblok met een prachtige diepe kleur. De Lusso Stretto komt in 3 kleuren, Lusso Stretto Nero, Lusso Stretto gris en Lusso Stretto grijs zwart

Nieuwe TuinVisie bestrating van 2021

Trento

De Trento van TuinVisie belooft een succesvolle serie te worden. Met deze moderne tegel onderstreep je ruimte en laat je je tuin groeien. Maak nu je tuin groots met het vlakke en moderne design van de Trento. Elk oppervlak oogt groter dan ooit tevoren. En dankzij het kleine rafelige randje is de moderne look helemaal af. De tuintegel ziet er daarnaast niet alleen maar bijzonder fraai uit, hij is ook erg praktisch. Dankzij de vlakheid van de Trento staat elke stoel- en tafelpoot op een stevige ondergrond. Ook blijft de tegel lange tijd in uitstekende staat dankzij de duurzame coating. Tenslotte geniet je van een aangenaam footcomfort wanneer je er met blote voeten overheen loopt.

De overige nieuwe Tuinvisie tuintegels op een rijtje:

Cerasolid van Tuinvisie

Nieuw in het assortiment van Tuinvisie is de Cerasolid. Deze volledig keramische tuintegel van Tuinvisie is leverbaar in de maten 90x90, 60x60 en 45x90 cm! Deze vol keramische tegels zijn het neusje van de zalm op tegelgebied. De tegels zijn 3 cm dik en kunnen vrijwel direct in het zand worden verwerkt. CeraSolid tegels zijn mooi diep van kleur en zijn krasvrij en kleurvast. 

 

Nieuwe MBI bestrating van 2021

GeoCeramica

Nieuw in 2021 is GeoCeramica® MAXXIMA 100x100. Een koninklijke tegel in een groots formaat van 1×1 meter. Verkrijgbaar vanaf maart in ca. 21 verschillende designs. Op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande link. Of houd onze site in de gaten.

Voordelen:
– kras- en slijtvast
– vlek- en zuurbestendig
– eenvoudig in onderhoud
– relatief eenvoudige en betaalbare verwerking

De succesvolle GeoCeramica® die op ingenieuze wijze keramiek combineert met beton krijgt waardevolle toevoegingen aan het assortiment. Zo heeft GeoCeramica een riante toevoeging aan tegels zo zijn er nieuwe varianten van Betonlook, Stonelook, Houtlook, Quartzlook, Marmerlook, Decoratief en Steellook tegels toegevoegd in verschillende maten. Met veel uitbreidingen in 100x100 en 80x80 bekijk onder andere deze nieuwe tegels.

Geoardesia Alivo (6cm)

Nieuw in het 2021 assortiment van MBI, de Geoardesia Alivo (6cm)! Met de GeoArdesia Alivo Cannobio krijgt uw tuin net dat extra. Zo is het dat de GeoArdesia Alivo zorgt voor een mooie overgang van 'groen' naar bestrating. De 5-hoekige tegel geeft dus een mooi samenspel tussen het groen en de bestrating van uw tuin. De Geoardesia Alivo is te bestellen in 6 verschillende soorten kleuren, neem zeker even een kijkje!

Gardenline

Nieuw in het 2021 assortiment van MBI, de Gardenline van MBI. Bij de Gardenline van MBI zijn er keuzes te maken uit de profilering. 
Bekijk welke profilering en kleur het beste in uw tuinideaal past!

  • Profiel gecoat
  • Structuur gecoat
  • Vlak gestr. gecoat

Zo is er de keuze uit de volgende soorten;

MBI Geolineair Stretto

MBI GeoLineair Stretto banenverband bestrating online kopen op Bestratingsmarkt.com! MBI heeft de prachtige GeoCollectie uitgebreid met de GeoLineair Stretto. Deze GeoLineair Stretto is zeer geschikt voor de oprit en is oersterk! Door het banenverband krijg de oprit een mooie diepe en ruime uitstraling en is leverbaar in prachtige kleuren. 

 

Nieuwe Michel Oprey & Beisterveld bestrating van 2021

Ceramaxx

Een extra voordeel van de Ceramaxx 60x60x3 cm ten opzichte van 2 cm dikke keramische tegels is dat deze ook 'los' verwerkt kan worden. Dankzij de grote drukbelasting is ook bij een verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd, terwijl bij 2 cm dikke tegels doorgaans een vaste verwerking in de monokorn geadviseerd wordt. Door het lagere gewicht van 2 cm tegels onstaat bij een losse verwerking namelijk het risico van het opwippen van tegels. Dat betekent dat de verwerking van de Ceramaxx 60x60x3 cm in de praktijk goedkoper kan uitvallen!

Deze Ceramaxx serie van Michel Oprey & Beisterveld zijn in 2021 gekomen met nieuwe kleuren. Kijk zeker even in het assortiment van de Ceramaxx serie en bekijk welke tegel het beste bij uw tuinideaal past.

Ook in 120x30x3 zijn er nieuwe kleuren beschikbaar in 2021!

Meer noviteiten van Michel Oprey & Beisterveld: 

 

Nieuwe Wienerberger bestrating van 2021

Wienerberger streeft ernaar voorop te lopen in de ontwikkeling van en de omgang met keramische bestratingsmaterialen. Voor het tuinseizoen van 2021 introduceert Wienerberger 2 nieuwe fraaie kleuren:

 

Nieuwe Refin kiezeltegel van 2021

Refin komt in 2021 met een prachtige buitentegel met een kiezelsteen patroon. Een keramische tegel met een dikte van 20mm zeer geschikt voor een moderne terras. Bekijk hier de serie vanaf nu op Bestratingsmarkt.com:

 

Uitbreiding Schellevis Oud Hollands

Vanaf 2021 hebben wij een uitbreiding van de Oud Hollandse tegels van Schellevis zou zijn er een hoop grotere maten bijgekomen. Bekijk ons nieuw toegevoegde assortiment.

Grotere maten nodig? Neem contact met ons op via de chat of met ons kantoor op 0578 69 50 78!

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2021 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss