Mondo X Tegels Excluton

Mondo X serie van Excluton: online tegels bestellen van de beste kwaliteit!

De Mondo X serie is het beste wat Excluton je te bieden heeft. Deze serie siertegels is van hoogwaardige kwaliteit en wordt gemaakt op de alom geprezen Mondo X machine by Excluton in Druten. 

De Mondo X serie bestaat uit de volgende tegels:

  • Flamestone tegel
  • De Rustic Slate (leisteen tegel)
  • Optimum tegel (strakke beton look tegel)
  • Noviton (tuintegeltopper) 

Kies je voor een Mondo X tegel, dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit op het gebied van tuintegels! De tegel is onder meer comfortabel aan de voeten, is vuil- mos- en algenwerend en behoudt zijn mooie kleur.

De flamestone tegel is het paradepaardje van de fabriek en heeft een mooi gebrande bovenlaag en een coating om de tegel te beschermen. 

Wil je een natuursteen look? De Rustic Slate bevat een leisteen bovenlaag en is verkrijgbaar in 60x60 cm in het grijs en zwart/ antraciet!

Ga voor kwaliteit en kies een tegel uit deze prachtige Mondo X Serie van Excluton!

Uniek op de markt, only by Excluton ; Noviton tuintegels UV lak en printlaag 

De Unieke Noviton tegels van Excluton zijn een echte tegeltopper! De tegels zijn in zeer fraaie kleuren geprint en daarna voorzien van een UV lak. Doordat deze lak vrijwel krasvrij is heeft het de eigenschap zeer onderhoudsvriendelijk te zijn.

Elke Noviton tegel is voorzien van een miniem facetrandje, zo kun je de tegels super strak leggen! Onze Noviton tegels zijn perfecte betontegel voor iedereen die wil genieten van een mooi, karaktervol en comfortabel terras. Onze tegel is zeer onderhoudsvriendelijk, vuilwerend, uitbloeiremmend en kleur-ondersteunend. U creëert hiermee het mooiste oppervlak, of dat nu in uw tuin of juist in de openbare ruimte is. Daarbovenop krijgt u ook nog eens gratis 10 jaar aanvullende garantie op onze Noviton tegels. U kunt de garantie verzilveren na uw aankoop. Vraag daarom eerst uw offerte aan, en vul na ontvangst van uw tegels het garantieformulier in.

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2021 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss