Menu

🌟 Mondo X Tegels Excluton

Mondo X serie van Excluton, online tegels bestellen van de beste kwaliteit!

De Mondo X serie is het beste wat Excluton u te bieden heeft. Deze serie tegels bevatten alleen en hoogwaardige coating en xummum bescherming. Daarnaast zijn deze tegels geborsteld en hebben een verdichte toplaag. De Mondo X serie wordt gemaakt op de alom geprezen Mondo X machine bij Excluton in Druten. 

De Mondo X serie bestaat uit de hoogwaardige flamestone tegel, Xtra tegel (oud hollandse tegel) De Rustic slate (leisteen tegel) de Optimum tegel (strakke beton look tegel) en de nieuw geintrocudeerde tuintegeltopper Noviton

Kiest u voor een Mondo X tegel bent u verzekerd van de beste kwaliteit op tuintegel gebied! De Noviton tegel bestaat uit 4 lagen en garandeerd een zorgeloos en onderhoudsvrije tuin. 

De flamestone tegel is het paradepaardje van de fabriek, mooi gebrande bovenlaag en een UV lak om de tegel te beschermen. 

Natuursteen look? De Rustic slate bevat een leisteen bovenlaag en is verkrijgbaar in 70x70 cm, in het grijs en zwart en natuurlijk ook nog in 60x60 en 100x100 cm in het zandgeel en antraciet

Ga voor kwaliteit en kies een tegel uit deze prachtige mondo X Serie van Excluton!

Nieuw in ons assortiment Mondo X tegels 70x70 cm

 

🌟Met trots ..🌟

De tegels in de Mondo X heeft onder andere, een 100% uv-lak waardoor uitbloei niet meer kan voorkomen in de gecoate tegels zoals op diverse testlocaties bewezen! Excluton geeft vanuit het vertrouwen in de MondoX tegels volledige garantie om tegels uit deze serie!

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳WOENSDAG-ACTIE 24 MEI GRATIS OP DE STOEP!

Alléén vandaag: 24/5 GRATIS thuis geleverd boven de €850,-

Vragen? Wij staan klaar!

KIES VOOR ONS✅!

  Laagste prijs garantie

  3 tot 7 werkdagen levering

   25+ jaar ervaring

  Eigen showtuin - 2500 m2

  Klant staat centraal

  Gratis verzending*

INSPIRATIE NODIG? 🎥 !

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel