Menu

Wallblocks

A-Kwaliteit Wallblocks van Tuinvisie online bestellen!

De wallblocks van Tuinvisie zijn kwalitatief uitstekende beton blokken. Met dit multifunctionele blok kunt u afscheiding, bloembakken en nog veel meer maken. De wallblocks van Tuinvisie zijn leverbaar in diverse afwerkingen. De wallbock new is een strak afgewerkt blok met rechte hoeken.

De wallbock new is leverbaar in 12x10x30 15x15x30 en in de populaire maat 15x15x60 cm in een divers kleuren pallet zoals grijs smook en antraciet!

De wallblock old is een authenthiek blok met een verouderde uistraling. Dit blok is getrommeld en geeft een robuuste uitstraling. De wallbock old is leverbaar in 12x10x30 cm 15x15x30 cm en 15x15x60 cm!

Wallblock split hebben zijn handzame muurblokken met één robuuste kant Splitblokken zijn mooie muurelementen die uw tuin eenvoudig vorm en kleur geven en leverbaar in 10x10x40 cm. 

Wallbock tumbled  is een mooie, robuuste steen die goed past in diverse soorten tuinen. Deze muursteen is ideaal voor het maken van een erfafscheiding, een hoogteverschil die opgevangen moet worden, maar ook kunt u met Wallblock Tumbled een mooi stukje privacy creëren. De tumbled wallblock is leverbaar in 12x12x30 cm, in brons, antraciet, smook en grijs!

Wij raden u aan om laag voor laag op te bouwen. Voor muren tot 80 cm hoogte is een gestabiliseerde ondergrond voldoende.

Bij hogere muren adviseren wij een betonfundering.

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2019 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss