Menu

Betonklinkers met deklaag

Beton klinkers met deklaag te koop op Bestratingsmarkt.com

Betonstraatklinkers worden ook wel klinkers bss of bkk's genoemd. De betonklinkers zijn oersterke stenen en bij ons met deklaag te koop! Hoeveel klinkers krijg ik per m2? Er gaan 44 betonklinkers in 1 m2! Onze betonklinkers hebben een prijs per m2. Betonklinkers koopt u goedkoop op Bestratingsmarkt.com 

De betonklinker antraciet  zwart is onze populairste klinker en verkrijgbaar tegen een vlijmscherpe prijs! Deklaag klinkers hebben een toplaag. Deze straatklinkers worden geproduceerd met een sterke onderbeton en een verdichte toplaag die is opgebouwd uit fijne mineralen.

Door deze nieuwe manier van produceren van onze standaard betonstraatstenen wordt snelle verkleuring en slijtage voorkomen. De toplaag neemt minder vocht en vuil op en zal daardoor duurzamer worden. Ons assortiment straatklinkers met deklaag zal bestaan uit BSS 6 cm  en BSS 8 cm, betonklinkers 6 cm dik en betonklinkers 8 cm dik. 

betonklinkers bss BKK antraciet

 

De klinker afstandhouders zorgen automatisch voor de juiste voegbreedte. Samen met het facet gaan ze afsplinteren tegen. De Betonklinker is maatvast, reflectievrij en voert door de voegen het regenwater snel af.

⌛ DAG-DEAL ⌛

Antica waalformaat 85 Celio € 42,70 € 41,00

⏳ WOENSDAG-ACTIE 23 AUGUSTUS GRATIS OP DE STOEP!

✅ Alléén vandaag: 23/8 GRATIS thuis geleverd boven de €850,-

Vragen? Wij staan klaar!

KIES VOOR ONS✅!

  Laagste prijs garantie

  3 tot 7 werkdagen levering

   25+ jaar ervaring

  Eigen showtuin - 2500 m2

  Klant staat centraal

  Gratis verzending*

INSPIRATIE NODIG? 🎥 !

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel