Menu

Betonklinkers met deklaag

Beton klinkers met deklaag te koop op Bestratingsmarkt.com

Betonstraatklinkers worden ook wel klinkers bss of bkk's genoemd. De betonklinkers zijn oersterke stenen en bij ons met deklaag te koop! Hoeveel klinkers krijg ik per m2? Er gaan 44 betonklinkers in 1 m2! Onze betonklinkers hebben een prijs per m2. Betonklinkers koopt u goedkoop op Bestratingsmarkt.com 

De betonklinker antraciet  zwart is onze populairste klinker en verkrijgbaar tegen een vlijmscherpe prijs! Deklaag klinkers hebben een toplaag. Deze straatklinkers worden geproduceerd met een sterke onderbeton en een verdichte toplaag die is opgebouwd uit fijne mineralen.

Door deze nieuwe manier van produceren van onze standaard betonstraatstenen wordt snelle verkleuring en slijtage voorkomen. De toplaag neemt minder vocht en vuil op en zal daardoor duurzamer worden. Ons assortiment straatklinkers met deklaag zal bestaan uit BSS 6 cm  en BSS 8 cm, betonklinkers 6 cm dik en betonklinkers 8 cm dik. 

betonklinkers bss BKK antraciet

 

De klinker afstandhouders zorgen automatisch voor de juiste voegbreedte. Samen met het facet gaan ze afsplinteren tegen. De Betonklinker is maatvast, reflectievrij en voert door de voegen het regenwater snel af.

⏳MAANDAG ACTIE 23 OKTOBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- let op éénmalig geldig!

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳MAANDAG ACTIE 23 OKTOBER GRATIS OP DE STOEP!

Dagactie: Profiteer alléén nu direct van onze dagactie: GRATIS levering boven de 850,- éénmalig geldig!

© 2011 - 2017 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss