Gator Nitro voegzand Beige

Artikelnummer: Gator Nitro beige
Vorige Artikel 27 van 30 Volgende
€ 75,00 (inclusief btw)

Gator Nitro voegzand Beige 

Een geheel nieuw product van Gator in het assortiment: Gator Nitro! Een gebruiksklaar mengsel van gekalibreerd zand en een gepatenteerde harsformule waarmee je binnen een fractie van de tijd een sterke voeg verkrijgt. Het product kan bij nat én droog weer worden verwerkt en is waterdoorlatend.

GATOR NITRO VOEGZAND is het ideale luchthardende, waterdoorlatende voegmateriaal. Het is een kant-en-klaar mengsel van gekalibreerd zand en een gepatenteerde harsformule die uithardt bij blootstelling aan de lucht en van boven naar beneden in de voeg uithardt. Het product kan worden aangebracht bij nat of droog weer boven 3°C.

Gator Nitro bestellen? Dat kan direct op Bestratingsmarkt.com voor de beste prijs en snel thuis! 

Besteleenheid is per emmer van 18 KG

GATOR NITRO VOEGZAND kan alleen op drainagebasis worden gebruikt. Op een niet-drainage basis kan GATOR NITRO VOEGZAND niet worden gebruikt. kan bij regen of zonneschijn worden aangebracht. Het bestratingsoppervlak moet voor de installatie nat zijn en moet tijdens het installatieproces nat blijven, anders kunnen er vlekken ontstaan.

Kenmerken Gator Nitro voegzand:

Voegen zijn onmiddellijk beschermd tegen regen, hoewel regen het uithardingsproces vertraagt. Volledige sterkte wordt bereikt na 28 dagen. Het oppervlak mag na de eerste uitharding, ongeveer 18 uur bij droge omstandigheden van meer dan 24°C, open zijn voor verkeer. Als het tijdens het voegen zwaar heeft geregend, kan het nodig zijn om na het opklaren van het weer de voegen bij te werken. GATOR NITRO ZAND kan worden aangebracht wanneer straatstenen, keramische tegels, natuur- of siersteen direct over open aggregaat worden geïnstalleerd dat “opgesloten” is, wat betekent dat het zand zich niet in de holtes zal verplaatsen. Voor residentieel autogebruik mag GATOR NITRO ZAND alleen worden gebruikt met in elkaar vergrendelde betonstenen. GATOR NITRO ZAND is een sterk voegmateriaal, maar het is niet ontworpen om de beweging te weerstaan die zal optreden bij een voertuigtoepassing met niet in elkaar vergrendelde straatstenen en stenen, of met bepaalde stijlen van straatstenen die kunnen bewegen of draaien wanneer ze worden onderworpen aan autoverkeer.

 

Specificatie Omschrijving
Leverancier Bestratingmarkt.com
Kleur Beige

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss