Schellevis Traptrede Blok Grijs 100x40x20

Artikelnummer: 104565
Artikel 7 van 27
€ 56,90 (inclusief btw)

Oud Hollandse 100x40x20 cm :

Tegels:     

Schellevis Traptrede Blok Grijs 100x40x20

Schellevis Traptrede Blok Grijs 100x40x20

Kleur: Grijs
Afmetingen:

100x40x20 cm

Prijs:Aantal 1 = 1x Traptrede Blok 100x40x20 Grijs 
Voorraad:Direct leverbaar 

Schellevis Oud Hollandse Traptrede Blok Grijs

100x40x20 cm 

 per stuk

*Er gaan 2,5 Schellevis Traptrede Blok Grijs 100x40x20 in 1 m2

*Gewicht van 1 tegel: 173 kg

Schellevis® Traptreden: Elegante oplossingen voor hoogteverschillen in uw tuin

Bestratingsmarkt.com biedt Schellevis® traptreden aan, dé oplossing voor het elegant creëren of overbruggen van hoogteverschillen in elke tuin. Kies uit twee modellen: het massieve blokmodel met een subtiele afronding voor een klassieke uitstraling, of het L-model met een praktische opstaande rand, beide versterkt met de iconische Schellevis® structuur.

Waarom kiezen voor Schellevis® Traptreden?
Veelzijdig design: Beschikbaar in blok- of L-modellen, bieden deze traptreden flexibiliteit in design en functionaliteit.
Duurzame kwaliteit: Gefabriceerd met natuurlijke materialen, zijn deze traptreden slipvast, vorst- en strooizoutbestendig.
Nederlands vakmanschap: De combinatie van uniek productieproces en hoogwaardige materialen garandeert een tijdloze uitstraling.

Technische voordelen:
Consistente maatvastheid: Voor een naadloze installatie, met specificaties die de duurzaamheid en stabiliteit van elke trede waarborgen.
Veiligheid: Door de hoge slipvastheid (R13) en weerstand tegen extreme weersomstandigheden zijn de treden veilig te gebruiken in alle seizoenen.

Installatie tips:
- Beide modellen zijn ontworpen voor zichtbare plaatsing, waardoor de karakteristieke Schellevis® structuur altijd prominent aanwezig is. Volg de aanbevolen voegbreedte en zorg voor een stabiel, afschotend zandbed voor optimale duurzaamheid.

Certificeringen:
- Met het NL BSB certificaat, KOMO certificaat / Kiwa K79475, CSC Betonkeurmerk, en NL Greenlabel, staan Schellevis® traptreden garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Schellevis® traptreden zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele manier om hoogteverschillen in de tuin te beheren. Ontdek nu op Bestratingsmarkt.com hoe deze traptreden uw buitenruimte kunnen transformeren met hun unieke uitstraling en robuuste prestaties.

Specificatie Omschrijving
Kleur Grijs

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2024 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss