NXT Switch LightPro Slimme schakelaar

Artikelnummer: 195A
Vorige Artikel 14 van 20 Volgende
€ 82,00 (inclusief btw)

NXT Switch

Tuinverlichting die aanspringt zodra het begint te schemeren? Met een timer zorgen dat je lampen op een vast tijdstip worden in- en/of uitgeschakeld? De NXT Switch van Lightpro zorgt ervoor dat jij je tuinverlichting eenvoudig en binnen enkele seconden hebt geautomatiseerd.

De NXT Switch gebruik je in combinatie met de Lightpro app. Het werkt zeer gebruiksvriendelijk en is ontworpen om nieuwe en bestaande systemen smart maken. De NXT Switch maakt het zelfs mogelijk om verschillende lichtzones in je tuin van afstand en afzonderlijk van elkaar te bedienen. Door tuinverlichting op een slimme manier te automatiseren, kom jij nooit meer in het donker thuis en voorkom je dat lampen onnodig blijven branden. De NXT Switch werkt op bluetooth en is in een handomdraai aangesloten op je tuinverlichting. Makkelijker wordt het niet!

Bevestigingsmaterialen + Grondsteker + F-Connector + M-Connector + YF-Connector

De Lightpro NXT Switch is een slimme schakelaar voor gebruik in combinatie met de 12-volt buitenverlichting van Lightpro. Om de NXT Switch te bedienen is een daarvoor geschikte tablet of smartphone vereist met daarop geïnstalleerd de (gratis) Lightpro app. Ga voor meer informatie over het gebruik en downloaden van de app naar www.lightpro.nl/smart Dit product is uitsluitend te gebruiken in combinatie met het 12-volt systeem van Lightpro. Elke wijziging aan het product kan gevolgen hebben voor de veiligheid, garantie en correcte werking van het product en/ of het andere onderdelen van het systeem.

Kleur zwart - Materiaal ABS - afmeting 240mm x 38mm x 74mm - IP klasse 44

Lightpro NXT

Lightpro NXT is dé oplossing wanneer je met de Lightpro 12 volt lampen jouw tuin SMART wilt maken. Met deze handige app kun je gemakkelijk zones aanmaken. Plaats hiervoor eenvoudig de NXT Switch tussen de transformator en de lampen en jouw tuin is klaar voor de toekomst.

Met de Lightpro app kun je eenvoudig de afzonderlijke zones in jouw tuin organiseren. Schakel zones in/uit of stel de timer in om ervoor te zorgen dat de zones aangaan wanneer jij dat wilt.

Richt de zones in zoals jij dat wilt. Laat op een bepaalde tijd, of wanneer het schemerig wordt, je lampen aangaan (en later uit) door middel van een scene. Een scene is simpelweg 'aan' en 'uit'. Je kunt verschillende timers instellen zodat je zelfs kunt doen alsof je thuis bent!

Heb jij de app geïnstalleerd en de Lightpro NXT Switch gekocht? Met behulp van onderstaande stappen stel jij alles in!

Stappenplan voor het installeren van de Lightpro NXT Switch

Stappenplan voor het instellen van alle producten in de Lightpro app

 

Specificatie Omschrijving
Kleur Zwart

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss