In Lite Big Flux

Artikelnummer: 213086
Vorige Artikel 6 van 19 Volgende
€ 140,00 (inclusief btw)

In-lite Big Flux

De BIG FLUX BLACK is de beste keus voor het uitlichten van hoge meerstammige bomen die bijvoorbeeld in vlonders zijn verwerkt of om brede gevels vanuit de bestrating aan te lichten.

De EASY-LOCK wordt standaard meegeleverd bij dit armatuur. De kabellengte aan dit armatuur is 60cm.

TIP: Denk aan een verlengkabel

  • Geeft een krachtig en gebundeld licht
  • Geschikt voor het verlichten van hoge elementen tot 7,5 meter
  • Overrijdbaar

Plaatsingsadvies:

Iedere 2 á 2,5 meter een BIG FLUX 

In-lite grondspotsNero
Lichtbereik:6,5 meter
Lichtbron:LED
Afmeting:

Ø 64 mm

Ring Ø 60 mm

130 mm inbouwdiepte

Vermogen:

12V 7,50W

Prijs€ 140,00 per stuk
Geschikt voor:

verlichten van hoge bomen of gevels vanuit
het grind, gras, bestrating en hout

 

De In-Lite Big Flux is een robuuste grondspot die een bundel van warm wit licht geeft. De In-Lite Big Flux is de meest felle spot van alle spots uit de Big Flux serie.

In-lite buitenverlichting is led-verlichting gebaseerd op 12-voltlaagspanning. De energiezuinige producten zijn eenvoudig en veilig te installeren. Veranderen je wensen in de loop der tijd, dan kun je in-lite-verlichting eenvoudig aanpassen of uitbreiden. Het assortiment bevat geïntegreerde verlichting, wandverlichting, vrijstaande verlichting en spots. Uiteraard zijn ook de benodigde accessoires beschikbaar. De armaturen en transformators worden geleverd met 5 jaar garantie.

Verwerkingsadvies

Deze grondspot verwerk je in een gat in hout (met behulp van een houtboor) of steen (met behulp van een gekoelde diamantboor) met een diameter van 60 mm. Een in-lite dealer of hovenier kan dit verzorgen. Let op, installeer het armatuur alleen in een recht geboord gat in de juiste maat, om te zorgen dat de spot goed geklemd wordt zonder dat de behuizing van de grondspot beschadigd wordt. De BIG FLUX is voorzien van een RVS cup. De cup is een RVS ring met verende lipjes waardoor de spot makkelijk en spanningsvrij te monteren is. De spot wordt met de cup in het gat geduwd, een hamer is niet nodig. Door de verende lipjes zit de spot altijd goed geklemd. Ook is de spot nu zonder beschadigingen makkelijk te verwijderen. De cup wordt standaard meegeleverd met de BIG FLUX en is niet los verkrijgbaar. Wil je BIG FLUX verwerken in een losse ondergrond zoals aarde, grind of gras, dan is dit mogelijk in combinatie met accessoire SPIKE. Plaats de BIG FLUX in SPIKE en prik het geheel in de grond. 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2022 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss