Linia Palissade hoekstuk 60x30x12 Gris Excellence

Vorige Artikel 8 van 48 Volgende
€ 5,00 (inclusief 21% btw)

Linia stapelblok hoekstuk muurelement

Linia hoekstuk 60x30x12 cm :

al vanaf:

Excluton Palissade:     

Linia Palissade hoekstuk Gris Excellence

Linia palissade Excellence gris

euro 5,00 per stuk

Linia Palissade Excellence gris hoekstuk

Kleur:  Gris ( grijs )
Afmetingen: 60x30x12 cm
Prijs: Per stuk
Voorraad: Direct leverbaar 

Linia Palissade 60x30x12 hoekstuk Excellence Strak

60x30x12 cm  euro 5,00 per stuk

Linia Af Fabriek A-Kwaliteit  60x30x12 hoekstuk stapelblokken 

Excluton sierbestrating De Linia Excellence hoekstuk 60x30x12 van Excluton is uitstekend geschikt om een bloembak of perkje mee te maken in je tuin. De Linia Palissade Excellence van Excluton is strak, functioneel en heeft veel toepassingsmogelijkheden. De Linia's 60x30x12 hoekstukken geven een strakke look aan je tuin. 

Excluton Linia's hoekstukken zijn betonblokken die het mogelijk maken om van je tuin een verlengstuk van je huis te maken. Creëer zelf muurtjes, verhogingen of bloembakken door de Linia's simpelweg te stapelen. Steenlijm tussen de blokken zorgt voor extra stevigheid, maar is geen must. Excluton Linia Palissade Excellence is er in verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Bekijk ons assortiment en bepaal welke muurblokken het beste bij jouw tuin passen!

Excluton Linia blokken zijn gering maatvast er mag een kleine tolerantie in de blokken zitten. Voor muren tot een hoogte van 80cm voldoet een gestabiliseerde ondergrond. Vanaf een hoogte van 80cm is een betonfundering raadzaam voor extra stabiliteit en draagkracht. Linia's zijn door en door geproduceerde betonblokken. Het is niet noodzakelijk, maar wel mooier om de bovenzijde als zichtzijde te verwerken; • Hoe hoger de blokken worden gestapeld, hoe zwaarder ze worden belast, hoe groter de kans op afsplintering. Bestel ruim voldoende blokken, zodat u eventueel meerverbruik (zaagwerk of schade) kunt opvangen met blokken van dezelfde levering.

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

⌛ DAG-DEAL ⌛

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €850,-

© 2011 - 2021 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss