Vida Vormbak Megaton UDF60 Mix Getrommeld

Artikelnummer: 11207828
Vorige Artikel 13 van 24 Volgende
€ 60,00 (inclusief btw)

Wienerberger Megaton getrommeld UDF60 Mix

WienerbergerMegaton getrommeld UDF60
Afmetingen (lxbxh):     ca. 200 x 65 x 60 mm
Prijs:€ 60,00
Aantal per m2: ca. 73
Tuinstijl:Vida
Sortering:Vormbak
Behandeling:Getrommeld
Formaat:UDF60

Megaton getrommeld is een vormbak-sortering uit de Vida-serie van Wienerberger. De precieze kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding. Neem contact op voor vragen over deze steen.

Vida Vormbak Megaton UDF60 Mix Getrommeld: Dé Keuze voor Duurzaamheid en Esthetiek

Bent u op zoek naar een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit voor uw bestratingsproject? De Vida Vormbak Megaton UDF65 Mix Getrommeld biedt precies wat u nodig heeft. Deze tegel is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar staat ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Hieronder leest u waarom deze tegel de ideale keuze is voor uw project.

1. Uniek Getrommeld Design De Vida Vormbak Megaton UDF60 Mix is speciaal behandeld met een trommelproces, waardoor het een unieke, verweerde uitstraling krijgt. Dit proces zorgt voor randen die op natuurlijke wijze zijn afgesleten, wat resulteert in een authentieke look die moeilijk te evenaren is.

2. Megaton Kracht Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de Megaton-serie van Vida Vormbak een uitzonderlijke sterkte. Dit betekent dat de UDF60 Mix bestand is tegen zware belastingen, waardoor het perfect is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

3. Duurzaamheid Met de Vida Vormbak Megaton UDF60 Mix Getrommeld kiest u voor duurzaamheid. Deze tegels zijn vervaardigd om lang mee te gaan, bestand tegen de elementen en intensief gebruik. Hierdoor bent u verzekerd van een investering die jarenlang zijn waarde behoudt.

4. Veelzijdige Toepassingen Of u nu een oprit, terras of tuinpad wilt aanleggen, de Vida Vormbak Megaton UDF60 Mix Getrommeld is veelzijdig genoeg voor alle projecten. Dankzij het unieke design past het bij zowel moderne als traditionele esthetieken.

Conclusie De Vida Vormbak Megaton UDF60 Mix Getrommeld is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van schoonheid, kracht en duurzaamheid. Met zijn unieke getrommelde afwerking en robuuste constructie voldoet het aan alle eisen van zowel particuliere als professionele bestratingsprojecten.

Wanneer u de beste producten voor uw project wilt, is het kiezen voor Vida Vormbak Megaton UDF60 Mix Getrommeld een stap in de juiste richting. Neem vandaag nog contact op met ons op voor meer informatie en ontdek zelf de voordelen van dit prachtige product!

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Ontvang leuke weetjes, onderhoud tips en nog veel meer!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss