Met gebruiksvideo!

Fundy king 2-8 mm Bigbag 1000 KG

Artikelnummer: 6000384
Vorige Artikel 8 van 15 Volgende
€ 85,00 (inclusief btw)

Bigbag Fundi-king:

al vanaf:

Bigbag Fundi King:      

2-8 mm per bigbag 1000 KG

euro 85,00 per bigbag 

Ondergrond voor natuursteen terras

Kleur: Fundy King 2-8 mm
Afmetingen:bigbag 1000 KG 
Prijs:Per bigbag
Voorraad:Direct leverbaar 

Bigbag Fundi-king 2-8 mm splitsoort waar natuursteen op gestraat kan worden. 

1000 KGeuro 85,00 per bigbag

Af Fabriek A - Kwaliteit Fundi king natuursteen bigbag 1500 KG

Excluton sierbestratingGebruik nooit gewoon zand onder uw natuursteen terras. Het zand kan de tegels vervuilen doordat er vuil naar boven wordt gezogen. Gebruik de Fundi king voor een stabiele ondergrond. De splitsoort fundi king voor natuursteen zorgt ervoor dat het water wegt zak maar niet meer omhoog komt. Doordat het de split heel fijn is zakt het water prima weg maar zuigt het niet meer omhoog! Meer informatie in de fundi king video hieronder hoe gebruik ik fundi king! 

Fundi King is een door Excluton samengesteld granulaat van drie verschillende zorgvuldig gezeefde fracties split en bedoeld als straatlaag en fundering. Fundi King kan zowel de traditioneel gebruikte fundering materialen vervangen als wel het traditioneel gebruikte zand voor de straatlaag. Fundi King is 2 in 1. Fundering en functionele straatlaag. Met Fundi King wordt tevens de capillaire werking beperkt omdat de bestrating veel minder makkelijk vocht aan de ondergrond kan onttrekken. Uw bestrating blijft dus droger en na een regenbui wordt door de speciale eigenschappen van Fundi King het vocht onmiddellijk afgevoerd. In Fundi King komen geen organische stoffen voor.

Met dit geweldige fundatiesplit heeft u de ideale ondergrond voor tegels, stenen en klinkers in handen. De kwaliteit ziet u ook terug in de sierlijke, moderne uitstraling van ons grind. Dankzij de vele eigenschappen van ons FundiKing siergrind krijgt wateroverlast, en ook bevriezing, bovendien weinig kans. Zo kunt u nog langer genieten van uw nieuwe bestrating.

Voor een gestabiliseerde straatlaag om bijvoorbeeld natuursteentegels in te verleggen, vermeng de bovenste laag Fundi King met ons speciale stabiliseerproduct Stabi King. Volg voor de juiste verhoudingen de instructies op de verpakking. 

 

Hoe gebruik in fundi king?

Zie informatie video voor een perfecte ondergrond voor een natuursteent terras! 

 

Schakel AdBlock uit

Schakel AdBlock uit om Bestratingsmarkt.com optimaal weer te geven. Momenteel worden er elementen geblokkeerd.

⏳ ACTIE

Bespaar 95,- vanaf €950,-

Meld je aan voor onze leuke nieuwsbrief!

Zakelijke nieuwsbrief met exclusieve acties en innovaties!
Aanmelden
© 2011 - 2023 Bestratingsmarkt.com | sitemap | rss